Hoe kom je door de was heen? 7 tips | Rodi
<p>Handig een wastoren!</p>

Handig een wastoren!

(Foto: Willem van Walderveen)

Hoe kom je door de was heen? 7 tips

  Accessoires
4x vintage shoppen

4x vintage shoppen

Duurzaam - 3 dagen geleden

Voor vintage meubels hoef je al lang niet meer naar Frankrijk. In Nederland vind je een steeds groter aanbod van vintage, upcycled en antieke meubels en accessoires, zoals d..

Wil je ook je huis verduurzamen?

Wil je ook je huis verduurzamen?

Duurzaam - 6 dagen geleden

Met deze handige online scan bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen..

Groen dak als duurzame oplossing

Groen dak als duurzame oplossing

Duurzaam - 7 dagen geleden

Maar weinig mensen worden niet blij van stadsgroen. Minder blij worden we van hoosbuien, luchtvervuiling, dakschade en geluidsoverlast

Isoleren

Isoleren

Duurzaam - 8 dagen geleden

Behaaglijk, goed voor het milieu en je portemonnee: een huis dat degelijk geïsoleerd is, kent veel voordelen. Ben je nog op zoek naar een goede manier om dit aan te pakken? ..

Flora & Fauna als eyecatcher

Flora & Fauna als eyecatcher

Duurzaam - 11 jan, 08:18

Van Annet Weelink kun je rustig zeggen dat ze ‘iets’ heeft met flora en fauna. Haar specialiteit is het ontwerpen van prints

Grenzeloze vrijheid

Grenzeloze vrijheid

Huis - 10 jan, 12:09

3 nieuwe gewoontes voor opgeruimde keukenHeldere en tijdloze vormen, hoogwaardige materialen en doordachte functionaliteit: we hebben het over bulthaup b3 Hiermee kun je zelf..

Made in Holland

Made in Holland

Huis - 9 jan, 10:50

NoNoo is een modulair kastensysteem en bestaat uit gekoppelde basiselementen. De elementen zijn uitgevoerd in aluminium kleurig plaatmateriaal en worden aangekleed met kleur..

Praktische opberger

Praktische opberger

Huis - 7 jan, 12:22

Wat je ook in het huishouden doet aan klusjes, het wordt een stuk leuker dankzij de praktische en o zo stijlvolle producten van Brabantia.

Ruimte winnen onder de trap!

Ruimte winnen onder de trap!

Huis - 6 jan, 12:05

De loze ruimte onder de trap kun je heel goed benutten door er trapkast- of speelruimte onder te maken. Laat je inspireren door deze ruimtewinnende oplossingen.

Opruimen per categorie

Opruimen per categorie

Huis - 5 jan, 14:42

Denk niet te lang na, opruimen is een kwestie van gewoon beginnen. Maak tijd vrij en ga aan de slag

Frisse wind door je huis

Frisse wind door je huis

Huis - 4 jan, 12:22

Het afgelopen jaar is het belang van goed ventileren vaker dan ooit genoemd. Weet jij hoe het met de ventilatie in jouw huis zit? Nog even de belangrijkste feiten over venti..

Trend: Landelijk wonen

Trend: Landelijk wonen

Huis - 30 dec 2020, 07:51

Het landelijke van nu bestaat uit aardse tinten met een stoere touch. Denk aan grof hout, linnen en wol.We gaan echt het buiten naar binnen halen!

Mood 3: Down to Earth

Mood 3: Down to Earth

Huis - 29 dec 2020, 08:03

Het einde van het jaar is hét moment om je huis weer even wat aandacht te geven zodat het extra fijn is om weer veel binnen te zijn de komende maanden. Karwei laat je drie n..

Trend: Industrieel wonen

Trend: Industrieel wonen

Huis - 28 dec 2020, 07:42

De stijl industrieel is eleganter geworden, wat vrouwelijker en ranker. Het grove beton en ruwe hout worden vervangen door glad metaal en en keramiek.

Trend: Design wonen

Trend: Design wonen

Huis - 27 dec 2020, 08:30

Designfavorieten komen samen in de vtwonenStijl Studio Design. Met een rustige basis in vergrijsde naturellen en groentonen waarin de vormen van de meubels spreken

Mood 2: Silent Chic

Mood 2: Silent Chic

Huis - 26 dec 2020, 08:00

Laat je inspireren door één van deze moods óf combineer ze lekker met elkaar. Bij Karwei vind je voor elke mood mooie en heel betaalbare items die van jouw huis je thuis maken

Agenda