Wandcirkels: dé woontrend

Accessoires
Natural
Natural (((Foto: HIP Original))

Elk werk heeft karakter en is een absolute eyecatcher voor jouw interieur!  Er is een gevarieerd aanbod en hebben 2 merken voor je geselecteerd;

1. Ontdek HIP ORGNL Naturals collectie. 

Breng een fantastisch beeld van organische en natuurlijke materialen in je interieur. De ronde wanddecoraties van het merk HIP ORGNL maken je gewoon hebberig.  Hang de magie van Moeder Natuur aan je eigen muur met de unieke wandcirkels. Denk aan mineralen, zeeschelpen, houtnerven, edelstenenen meer. Het materiaal is van hoge kwaliteit en elk werk heeft een unieke grafische bewerking. Of kies uit wildlife dieren. Op deze manier kom je ze niet vaak tegen!

2. Ronde MUURMEESTERS voor ieder budget. 

In 2019 werden er speciaal voor de VT Wonen- en Designbeurs schitterende ontwerpen gemaakt voor het nieuwe product, de ronde Muurmeesters; een aantal prenten van de meester-schilder en prentenkunstenaar Ohara Koson (1877 – 1945). Koson is voornamelijk beroemd geworden als ontwerper binnen de Shin Hanga stroming. Een stijl waarbij traditionele Japanse onderwerpen en tradities, zoals vissen, vogels en bloemen samensmolten met de westerse klare lijn uit die periode.De ronde Muurmeesters staat al jaren bekend om de prachtige collectie reproducties van Hollandse Meesters, iets waar we heel trots op zijn. Muurmeesters zijn geschikt voor ieder formaat muur en elk budget en worden in NL gemaakt.

Kijk voor meer inspiratie op www.hipaanjemuur.nl/collectie/naturals of www.muurmeesters.nl . Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Palmen