Woontrend: vertigo lamp

Accessoires
Het design van de vertigo hanglamp is extreem licht en ademt lucht.
Het design van de vertigo hanglamp is extreem licht en ademt lucht. (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: geef jouw huis een magische look met de vertigo hanglamp!

Op zoek naar een unieke hanglamp die subtiel én magisch licht creëert? Dan past de vertigo hanglamp perfect in jouw interieur. Deze lamp is ontworpen door de Franse designer Consance Guisset. Zij omschrijft haar kunstwerkt als volgt: “De vertigo hanglamp omwringt je én verkleint de ruimte tot een intieme sfeer.”


Het design van de vertigo hanglamp is extreem licht en ademt lucht door de repetitie van kunststof linten. Het lichte gewicht maakt de vertigo hanglamp heel beweeglijk. De naam ‘Vertigo’ verwijst niet voor niets naar de ‘draaierigheid’ van de lamp. De linten creëren unieke en levendige schaduwen op de muren.  

Kleuren vertigo hanglamp

De vertigo hanglamp is verkrijgbaar in verschillende schitterende kleuren. Denk aan basistinten zoals wit, zwart en koper, maar ook aan fellere tinten zoals groen, cobalt en paars metallic. Nieuwsgierig? De vertigo hanglamp is o.a. verkrijgbaar bij:

- Mister Design
- Home Lights
- Eijerkamp
- Loft 76 
- Flinders 

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!