Bloemen zijn essentieel voor onze levensenergie. A perfect gift!
Bloemen zijn essentieel voor onze levensenergie. A perfect gift! (Foto: Adobe Stock)

De mooiste boeketten voor Moederdag

26 apr, 10:00 Accessoires

Op zondag 8 mei is het Moederdag. Het perfecte moment om jouw lieve moeder te verrassen met een kleurrijk én origineel cadeau. Bloemen zijn altijd goed, maar dan moet je wél het juiste boeket uitzoeken. Van droogbloemen tot rode rozen (het symbool van de liefde): met déze mooie boeketten kan jij zeker thuiskomen!

Wist je dat bloemen essentieel zijn voor jouw levensenergie? Bloemen verhogen de ‘chi’ van de woonkamer. Perfect voor jouw lieve moeder! Nieuwsgierig? Wij hebben de mooiste boeketten op een rijtje gezet.  

Moederdag boeketten

Droogboeket Lolypop Life bestaat uit schitterende pasteltinten. De lichtroze Babala is een eyeatcher, de Eucalyptus en Pampas zorgen voor volume. Een schatje voor op de salontafel van mama! Je shopt het Moederdagboeket hier.

Roze rozen staan prachtig in élk interieur. Rozen staan voor bewondering, geluk en romantiek. The pinker, the better! Deze roze brievenbusrozen komen direct van de kweker van Bloompost.nl en blijven lang mooi. Leuk voor Moederdag én perfect voor in de vensterbank! Je shopt het Moederdagcadeau hier


Gek op pastelkleuren? Ontdek boeket Sara,  samengesteld uit diverse droogbloemen zoals ruscus, limonium statice, lagurus, phalaris en mooie helichrysum. De boeketten van Bries aan Zee worden handmatig samengesteld op basis van kwaliteit en beschikbaarheid. Het boeket kan dus altijd een beetje afwijken. Je shopt het Moederdagcadeau hier

Sweet memories! Bezorg jouw moeder een blijvende herinnering met dit brievenbuscadeau. Het bestaat uit een stijlvolle houten standaard en twee vaasjes met prachtige droogbloemen. De standaard heeft een speciale plek voor een persoonlijke wenskaart. Lekker duurzaam, want droogbloemen verwelken niet! Je shopt het Moederdagcadeau hier

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding
Zó verduurzaam je de badkamer Duurzaam 12 mei, 12:00
Afbeelding
Visualiseer je interieur met een moodboard Accessoires 11 mei, 15:00
Afbeelding
Ontdek de visgraatvloer Huis 10 mei, 10:00
Afbeelding
Woontrend: meubels van vegan leer Duurzaam 9 mei, 10:00
Afbeelding
Snel de oven schoonmaken: 5 tips Huis 7 mei, 10:00
Afbeelding
Tips voor een geslaagde housewarming Huis 6 mei, 10:00
Afbeelding
De duurzame stad van de toekomst Duurzaam 5 mei, 10:00
Afbeelding
De make-over van je huis op Rodi Wonen Huis 4 mei, 13:00
Afbeelding
7 leuke én unieke interieurcadeaus Accessoires 3 mei, 10:00
Afbeelding
Dé tuintrends van 2022 Tuin 2 mei, 10:00
Afbeelding
Déze planten zijn perfect voor de badkamer! Accessoires 30 apr, 10:00
Afbeelding
Interieurtip van Suus: tuintegels in de badkamer Accessoires 29 apr, 10:00
Afbeelding
Duurzaam: infrarood terrasverwarming Duurzaam 28 apr, 11:30
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Wonen

Op Rodi Wonen volg je het laatste nieuws uit Wonen. Rodi Wonen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Wonen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Wonen in je mailbox.