De mooiste boeketten voor Moederdag

Accessoires
Een (droog)bloemetje door de brievenbus of vers boeket: ontdek deze leuke moederdagcadeaus!
Een (droog)bloemetje door de brievenbus of vers boeket: ontdek deze leuke moederdagcadeaus! (Foto: Adobe Stock)

Op zondag 12 mei is het Moederdag. Hét perfecte moment om jouw lieve moeder te verrassen met een origineel cadeau. Bloemen zijn altijd goed, maar dan moet je wél het juiste boeket uitzoeken. Van droogbloemen tot rode rozen (het symbool van de liefde): met déze mooie boeketten kun je thuiskomen!

Wist je dat bloemen essentieel zijn voor onze levensenergie? Bloemen verhogen de ‘chi’ (positieve energie) van de woonkamer. Het perfecte cadeau dus. Nieuwsgierig? Wij hebben de mooiste moederdagboeketten op een rijtje gezet.  

Moederdag boeketten

Ontdek de superleuke brievenbusboeketjes van Pluukz. Elk boeket is als een liefdevol gedicht, samengesteld met bloemen in betoverende tinten. De bloemisten van Pluukz hebben voor dit boeket genaamd Love Note een prachtig arrangement samengesteld. Extra leuk: je kunt het boeket uitbreiden met een vouwvaas en doosje bonbons. Je shopt het moederdagboeket hier.

Roze rozen staan prachtig in élk interieur. Deze bloemen staan niet voor niets symbool voor bewondering, geluk en romantiek. The pinker, the better! Deze roze brievenbusrozen komen direct van de kweker van Bloompost.nl en blijven lang mooi. Leuk voor Moederdag én perfect voor in de vensterbank! Je shopt het moederdagboeket hier.

Geurende pioenen, vrolijk gipskruid en romantische lelies: bij bloomon heb je keuze uit prachtige moederdagboeketten. Kleurrijk en stijlvol: dit boeket genaamd Mother’s Day Edition valt ongetwijfeld in de smaak bij jouw moeder! Vers van de kweker en inclusief handige verzorgingstips. Je shopt het moederdagboeket hier. 

Leuke boeketten voor Moederdag

Rozen Liefde van Droogbloemetjes.nl is een prachtig zijden- en droogbloemen boeket dat bestaat uit donkere kleuren én zoete zijden rozen. Zijden bloemen blijven nog véél langer mooi dan droogbloemen, dus je kunt ze altijd hergebruiken. Je shopt het moederdagboeket hier. 

Sweet memories! Bezorg jouw moeder een blijvende herinnering met dit brievenbuscadeau. Het bestaat uit klein boeketje bloemen, vaasje en stijlvolle houten standaard. De standaard heeft een plekje voor een persoonlijke wenskaart. Lekker duurzaam, want droogbloemen verwelken niet! Je shopt het moederdagboeket hier.

Volg Rodi Wonen

Meer interieurtips lezen? Bezoek onze homepage en volg ons op Instagram en Facebook!