Woontrend: blauwgroen marmer

Accessoires
De opties zijn eindeloos!
De opties zijn eindeloos! (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: blauwgroen marmer is terug van weggeweest!

Wil je jouw huis graag een speelse look geven, maar weet je niet hoe? Ontdek blauwgroen marmer! Deze natuursteen past bij élke woonstijl. Of je nu gaat voor een marmeren turquoise wasbak of een groene marmeren vensterbank; de opties zijn eindeloos. Wij delen inspiratie.

Woontrend: blauwgroen marmer

Een mooie plek om blauwgroen marmer te verwerken is de keuken en de badkamer. Wat dacht je van een marmeren wasbak, muur of vloer? Zorg wel dat je de juiste steen én de juiste afwerking kiest. Laat je hiervoor adviseren door een specialist. 

Je kunt ook accessoires van blauwgroen marmer aanschaffen. Denk aan een mooie salontafel of een moderne bijzettafel. Als je voor een duurzame én luxe uitstraling wilt gaan, is marmer de perfecte keuze.

Prijzen marmer

Marmer is prachtig, maar niet goedkoop. Heb je weinig budget? Ontdek dan tegels of vloeren met een marmeren look. Deze zijn gemaakt van een goedkoper materiaal, maar daar zie je niks van! 

Inspiratie nodig? Lees snel verder!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!