Kinderkamer inrichten: dé trends van 2023

Accessoires
Duurzaam ambacht: ontdek de kinderkamertrends van 2023!
Duurzaam ambacht: ontdek de kinderkamertrends van 2023! (Foto: IAMAUREEN)

Kleintje op komst? Dat betekent dat je lekker aan de slag mag met het inrichten van de allerleukste baby- en kinderkamer. Daar helpen we je graag bij. Dit zijn dé kinderkamertrends van 2023!

Kinderkamertrends 2023

Dutch Design aan de muur! De producten van Assembli zijn het resultaat van de inspirerende wereld van papier en karton én oneindige mogelijkheden. Met papercraft-bouwplaten worden sculpturen en decoratieve elementen gemaakt. Van insecten en vogeltjes tot kleine boomhutjes: je vindt hier zó veel leuks voor aan de muur. En ja, dit mag ook op andere plekken in huis gezien worden. Hier word je toch blij van?

Japandi en wabi sabi in de babykamer 

Ontwerper Jan-Willem komt uit een Haarlemse meubelmakersfamilie. Toen hij en zijn vrouw hun eerste kindje verwachtten en het tijd werd om de kinderkamer in te richten, misten ze mooie producten die óók planeet-vriendelijk zijn. Zo werd Frendly geboren: kids furniture for interior lovers. Dit past bij de woonwensen van de moderne, jonge ouder. Het is een combinatie van de stijlen Japandi en wabi sabi: warm en strak, met een knipoog naar imperfectie. Frendly maakt meubelstukken die mooi zijn én tijdloos voelen, gemaakt met aandacht voor ambacht en de planeet. 


Tijdloos mooi: dat is Frendly. Beeld: Frendly

Kinderkamertrends 2023: vleugje zomer

Met de CASA-collectie ‘Ceylon’ houd je de zomer het hele jaar door de kinderkamer. Warm woontextiel zoals kussens en plaids, luchtige tinten én natuurlijke materialen zijn de belangrijkste elementen uit de collectie. Denk aan hout, bamboe en rotan. Dat staat zo gezellig in de speelhoek! 

Meer inspiratie? Yes!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Instagram van Rodi Wonen, of volg ons op Facebook!