De leukste housewarming cadeaus

Accessoires
Met déze housewarming cadeaus kom je niet met lege handen aan.
Met déze housewarming cadeaus kom je niet met lege handen aan. (Foto: Rodi Media)

Wat zijn écht leuke housewarming cadeaus? Als je dit weekend naar de housewarming van een goede vriend(in) gaat en niet met lege handen wil aankomen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de leukste, grappigste en meest unieke housewarming cadeaus op een rijtje gezet!

Leuke housewarming cadeaus: 1

Een lekker wijntje, rosé of biertje is altijd goed. Vraag wat jouw gastheer of gastvrouw lekker vindt en sla dit in bij de slijterij. Drinkt diegene niet? Dan is een alcoholvrij biertje of tonic een goede keuze. Dit kun je kopen bij Nix & Nix, De Alcoholvrije Slijterij. Tip: maak er een leuk pakketje van, met een zakje borrelnootjes en een kaartje (’Hoera, een nieuwe woning!’)


Leuke housewarming cadeaus: 2

Een koffietafelboek is een echte eyecatcher voor op de (koffie)tafel! Helemaal als je het thema van het boek afstemt op de interesses van de ontvanger. Wat dacht je van het koffietafelboek Great Escapes Europe, een fijne gids vol Europese reisinspiratie, inclusief de leukste slaapplekken? Voor interieurliefhebbers is het koffietafelboek Who’s afraid of pink, orange & green? een leuk cadeau. Hierin staan schitterende én kleurrijke binnenkijkreportages.


Leuke housewarming cadeaus: 3

Een persoonlijke poster is een leuk en uniek interieurcadeau. Kunst aan de muur is een makkelijke én leuke manier om het interieur sfeer te geven. Wat dacht je van een poster met de kaart van de stad waar de ontvanger is gaan wonen? Je kunt ook een poster personaliseren. Dit doe je o.a. bij Desenio, deposterkamer.nl en youframe.nl.

Leuke housewarming cadeaus: 4

Verras iemand met een mooi droogboeket. Wist je dat bloemen essentieel zijn voor de levensenergie? Via websites als Flowers to stay en Bries aan Zee kun je mooie boeketten bestellen. Tip: stel deze zelf samen, mét een mooie vaas erbij. Een leuk en persoonlijk cadeau! 


Leuke housewarming cadeaus: 5

Met een cadeaukaart van een leuke interieurwinkel sla je nooit de plank mis. Van een peper- en zoutstelletje tot een kamerplant: mensen hebben regelmatig wat nieuws nodig. Handig!


Leuke housewarming cadeaus: 6

Wil je graag iets geven waar de ander langdurig wat aan heeft? Ga dan voor een kortlopend abonnement op een interieurmagazine. Met dit tijdschrift kan de ontvanger elke dag interieurinspiratie opdoen. Tip: geef een abonnement van 3 of 5 edities. Een tof cadeau dat elke maand op de deurmat verschijnt!

Leuke housewarming cadeaus: 7

Ook met servies sla je nooit de plank mis. Wat dacht je van een leuke, kleine serviesset in neutrale kleuren zoals bruin, crème en wit? Of stel zelf iets samen. Laat je inspireren, want er zijn genoeg mogelijkheden.

Volg Rodi Wonen op Instagram

Ga voor nog véél meer woontips & inspiratie naar onze Instagrampagina, of volg ons op Facebook!