Interieurstyliste Susan Rietveld opent haar eigen studio

Accessoires
Susan voor de deur van haar eigen Stuff&Styling interieurstudio.
Susan voor de deur van haar eigen Stuff&Styling interieurstudio. (Foto: Stuff&Styling)

Interieurstyliste Susan Rietveld, bekend van haar column Interieurtip van Suus, opent op 11 maart haar eigen Studio Stuff&Styling in Oudkarspel!

In de zoektocht naar een etalage kwam de een kans voorbij om het voormalige Langedijker reisbureau om te toveren tot een conceptstore, onder het motto ‘maak jouw stukje wereld mooier’. Wat kan de bezoeker verwachten? Susan: “In principe is dit mijn Stuff&Styling kantoor, van waaruit ik werk. Ik vind het heel belangrijk om in contact te komen met mensen, dus de deur staat letterlijk open. De store zelf is een soort ‘levend portfolio’, waar je een kleurrijke vintage mix van trends en spullen ziet, die maandelijks verandert én waar alles te koop is."

Stuff&Styling studio

Susan omschrijft het als een interieurstudio waar door haar persoonlijk uitgezochte producten staan én waar je binnen kunt lopen voor advies op woongebied. "Daarnaast blijf ik natuurlijk speuren naar de mooiste meubels, stoelen en lampen in het vintage segment. Ik stel me zo voor dat een toevallige voorbijganger naar binnen getrokken wordt door een eyecatcher in de etalage, en dat we in gesprek gaan met een lekkere kop koffie. De klant vertelt zijn/haar woonwensen en ik ga daarmee aan de slag. Dit kan resulteren in een advies, een 3D-presentatie of een doorverwijzing naar een van mijn samenwerkingspartners. Mijn interieurstudio is een warme, inspiratievolle werk- en ontmoetingsplek waar een mix van vintage en nieuwe meubelen, woonaccessoires, kunst en unieke handgemaakte items te koop zijn. Een plek waar je onder het genot van een kopje koffie terecht kunt voor interieuradvies in een gezellige woonkamersetting!”

Interieurtip van Suus ‘live’ 

De Zaanse Susan kwam enkele jaren geleden in Langedijk terecht en voelt zich er thuis. Na een jarenlange carrière op een architectenbureau en via een zelfstandig bestaan in de grafische vormgeving en webdesign, gaat ze nu voor haar grootste passie: interieur. In haar columns geeft ze tips over hoe je ‘jouw stukje wereld mooier kunt maken’, maar nu heeft Noord-Holland ook de kans om ‘Suus’ live te ontmoeten!

Nieuwsgierig? Op 11 maart ben je vanaf 11:00 welkom om kennis te maken met de unieke interieurstore van Suus. Dit kan onder het genot van livemuziek en een hapje en drankje. Susan zal aanwezig zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00. Op afspraak kun je ook op andere tijden terecht. 

Volg Rodi Wonen

Wil je graag wekelijks de nieuwste interieurtrends ontdekken? Volg ons op Instagram en via Facebook!