Interieurtip van Suus: wastafelmeubel

Accessoires
Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling.
Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling. (Foto: Suzanne Wenning)

Susan Rietveld is interieurstyliste en eigenaresse van Stuff&Styling. Op Rodi Wonen deelt Susan regelmatig de fijnste interieurtips. Deze keer laat de expert zien hoe ze een oude tafel omtovert tot wastafelmeubel!

Susan: “Ik heb weer een leuke tip voor jullie: maak van een oude tafel een wastafelmeubel! Ik heb dit eens voor een klant gedaan die op zolder een logeerkamer wilde creëren. Een wastafel mocht daar niet ontbreken, maar ze wilde niet dat de kamer er als badkamer uitzag. Het moest wel een gezellige kamer blijven. Ik kwam op het idee om een tafel om te toveren in een wastafelmeubel.

Preloved en prachtig

Door een tafel te gebruiken behoudt de kamer gezelligheid; het is namelijk meer een meubelstuk dan een wastafel. Van een sidetable zaagde ik twee poten weg, zodat er maar twee poten overbleven. De kant zonder de poten plaatste ik tegen de muur. In dit geval schilderde ik ‘m groen. Een losse waskom erop, een mooie sifon en kraan en voilà: je hebt een prachtig meubel waar ook nog plek is voor een zeepje, handdoekje en andere toiletaccessoires! 


Beeld: Stuff&Styling

Buiten de box denken

De zolderkamer heb ik gelijk gestyled met kussens, tapijt en plaid. Nog een tip: het lila plaid op het bed is eigenlijk een tafelkleed. Maar wie zegt dat je dat niet mag gebruiken voor iets anders? Ik kijk naar kleur en gebruik wat ik tegenkom. Ik ging op zoek naar een plaid in de juiste kleur, maar kon niets vinden. Ik vond wel een tafelkleed in een kleur die perfect matchte met de kussens, dus dan leg ik gewoon een tafelkleed op bed. Lekker buiten de box durven denken!”


Beeld: Stuff&Styling

Volg ons op Instagram

Benieuwd hoe je jouw interieur elke dag een stukje mooier kunt maken? Volg Rodi Wonen op Instagram en via Facebook!