Interieurliefhebbers opgelet! Dít zijn de leukste paastrends van 2023

Accessoires
Met Pasen vier je een nieuw begin. Dat vraagt om de juiste paasdecoratie!
Met Pasen vier je een nieuw begin. Dat vraagt om de juiste paasdecoratie! (Foto: Adobe Stock)

De zon schijnt vaker en het is langer licht: de lente staat weer voor de deur. Ook Pasen is dichterbij dan je denkt! Hoe maak je jouw interieur - met kleine aanpassingen - paasproof? Wij zetten de mooiste paastrends van 2023 op een rijtje. Laat je inspireren!

Op zondag 9 en maandag 10 april 2023 is het Pasen. Een dag die in het teken staat van samenzijn met familie of je liefste vrienden. Met Pasen vier je een nieuw begin. Dat vraagt om de juiste paasdecoratie om alvast in de sferen te komen! Ontdek deze paastrends.

Paastrend: Ton-sur-ton

Ton-sur-ton betekent in het Frans ‘eenheid in kleur’. Kies één kleur en laat deze in verschillende tinten in het interieur terugkomen! Deze leuke trend kun je toepassen op de paastafel. Geel, zachtgroen en lila staan echt voor fris- en vrolijkheid. Speel met kleur en laat de kleuren van het tafelkleed terugkomen in de servetten, het servies, de bloemen of een mooie kandelaar. Ontdek deze mooie paasdecoratie hieronder!

Dit katoenen tafelkleed van H&M maakt jouw tafel paasproof.

De lila kleuren in het tafelkleed accentueer je met deze mooie én betaalbare  kandelaar van Kwantum!

Maak het geheel af met lila ombre servetten. Deze kun je zelf maken (DIY) of online bestellen.

(Droog)bloemen zorgen voor dat échte paasgevoel. Is droogboeket Daisy met lila bloemen van Flowers to Stay wat voor jou?


Paastrend: Flower power

Bloemen mogen uiteraard niet ontbreken op de paastafel. Onze tip: laat bloemen ook terugkomen in het tafelkleed of juist in een vaas met bloemenvorm. 

Wanneer je veel glas in het interieur laat terugkomen, bijvoorbeeld in de vorm van drinkglazen of kandelaren in een frisse kleur, versterk je het gevoel van lichtheid. Gevulde eitjes, een paasstol en jus d’orange erbij op tafel en het kleurrijke plaatje is compleet! Ontdek deze mooie flower power paasdecoratie hieronder.

Een bloem voor je bloemen: dat is de Daisy vaas van DOIY. Perfect voor de paastafel!

Deze leuke slinger met madeliefjes en kunstgroen zorgt voor dat échte lentegevoel. 

Dit vrolijke tafelkleed is gemaakt van biologisch katoen. Leuk voor een gezellig aangeklede brunch.


Maak het geheel af met deze gouden paasslinger van Ginger Ray!

Volg Rodi Wonen

Wil je graag wekelijks de nieuwste interieurtrends ontdekken? Lees onze andere artikelen en volg ons op Instagram of Facebook!