6 stijlvolle badkameraccessoires zónder te boren!

Accessoires
Heb je een huurwoning en mag je niet boren in de badkamer? Of doe je het liever niet? Ontdek deze oplossingen!
Heb je een huurwoning en mag je niet boren in de badkamer? Of doe je het liever niet? Ontdek deze oplossingen! (Foto: Adobe Stock)

Op zoek naar badkameraccessoires zónder te boren? Als je jouw badkamer wil omtoveren tot een sfeervolle plek, is het plaatsen van accessoires zonder te hoeven boren een slimme oplossing. Misschien heb je een huurhuis en mag je niet boren in de badkamer. In dat geval zijn er genoeg fijne oplossingen!

Je favoriete douchegel, plasticvrije shampoo, bodyolie en scrub bewaar je in een handig doucherek. Als je dacht dat een doucherek alleen op te hangen is door te boren, think again! Er zijn genoeg leuke én betaalbare mogelijkheden om een doucherek op te hangen, zónder de tegels te beschadigen.

Badkameraccessoires zonder boren

De douche is een plek van ontspanning en wat hoort daarbij? Juist, zo veel mogelijk gemak. Het Cubiko douchrek van Umbra hang je met zijn haak zo aan de kraan op.

Ophangen zonder boren badkamer

Opbergmandjes zijn een geweldige manier om badkamerbenodigdheden te organiseren. Of je nu gek bent op de Japandi-interieurstijl of op kleur: opbergmandjes zijn in talloze kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze ophangen aan de douchedeuren, douchegordijnroede of aan een haakje aan de muur.

Een zuignaprek is een slimme en veilige oplossing om je shampoo, conditioner en douchegel op te bergen. Deze rekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen eenvoudig worden bevestigd aan elk glad oppervlak!

Met de serie TISKEN van IKEA heb je alles bij de hand onder de douche. Wat dacht je van dit mandje met zuignap? Handig en betaalbaar!

Het zelfklevende doucherek van Nixnix is gemaakt van hoogwaardig kunststof en past goed bij een badkamer met Nordic Style. Een praktische eyecatcher, ook in het wit verkrijgbaar.


Plankjes badkamer zonder boren

Handdoekhaken zijn een fijne manier om jouw handdoeken op te hangen zónder gaten in de muur te boren. Er zijn verschillende soorten handdoekhaken verkrijgbaar, waaronder zelfklevende haken en zuignaphaken.

Deze handige handdoekhaak van Benson is eenvoudig te bevestigen met een zuignap. Het kan handdoeken tot 6 kilogram tillen. 

Plankjes zijn ideaal om toiletartikelen en handdoeken op te bergen en kunnen worden geplaatst op de wasbak, het toilet of zelfs op de badrand. Dit kan bijvoorbeeld door middel van zuignappen of met kleefstrips.

Badkameraccessoires zonder boren

Badkamerorganizers zijn geweldig om al je toiletartikelen op één plaats te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen aan de muur worden gehangen, op de wastafel worden geplaatst, op het toilet worden geplaatst of je kunt ze verplaatsen met wieltjes. 

Het Yasim-rek van SKLUM heeft 3 schappen op verschillende hoogtes om al jouw accessoires mee te ordenen. Yasim is gemaakt van staal en makkelijk te combineren met andere badkamermeubels!

Voor welke stijlvolle badkameraccessoires ga jij?

Volg ons op Instagram

Benieuwd hoe je jouw interieur elke dag een stukje mooier kunt maken? Volg Rodi Wonen op Instagram en via Facebook en lees ook onze andere artikelen!