Laat de zon schijnen in jouw badkamer!

Accessoires
Douchen en genieten van de warmte van infrarood- of UV-stralen.
Douchen en genieten van de warmte van infrarood- of UV-stralen. (Foto: Sunshower)

De zon is goed voor je, mits veilig gedoseerd natuurlijk. UV-stralen zorgen er namelijk voor dat we vitamine D aanmaken, en dat is goed voor onze weerstand, botten en humeur. En die zon? Die schijnt met Sunshower gewoon in je eigen badkamer. Ontdek Sunshower nu op de vt wonen&design beurs! 

De wereld vitaler, energieker, gezonder én dus gelukkiger maken: dat is de missie van Sunshower. Hoe ze dat doen? Door dagelijks veilig gedoseerd UV-licht en verwarmend infrarood aan te bieden tijdens het douchen. Omdat de zon gezond is. Maar omdat het Hollandse zonnetje de helft van het jaar niet sterk genoeg is, heeft Sunshower daar iets op bedacht. Dit merk laat de zon schijnen in jouw badkamer. 

Ontdek het op de vt wonen&design beurs

Veiligheid staat voorop. Sunshower werkt samen met dermatologen en garandeert dat het UV-licht veilig gedoseerd en verantwoord is. Door dagelijks te douchen met UV-licht maak je vitamine D aan, en dat is goed voor je gezondheid. Vitamine D geeft namelijk een boost aan je immuunsysteem waardoor je weerstand verbetert. Daarnaast zijn alle Sunshower-modellen voorzien van een infraroodfunctie. Deze verwarmende stralen verbeteren de bloedsomloop waardoor spier-, rug- en gewrichtspijnen afnemen, de mobiliteit wordt vergroot en reumatische klachten verminderen. Beeld: Sunshower

Geeft veel energie

Ook handig om te weten, de Sunshower-apparaten zijn eenvoudig te installeren als inbouw, vlak op de wand of in de hoek. En niet onbelangrijk met de huidige energieprijzen: het gebruik van Sunshower komt neer op zo’n € 20 euro per jaar. Kortom, het kost weinig energie maar geeft veel energie! Ontdek de producten van Sunshower op de vt wonen&design beurs.  

Dat moet je zien!

Nieuwsgierig? Je kunt de mooie producten van Sunshower bewonderen tijdens de vt wonen&design beurs. Van 3 t/m 8 oktober ben je van harte welkom bij EXPO Greater Amsterdam. Lees hier meer of bestel alvast je tickets!