Kleurrijke en speelse woonaccessoires

Accessoires
Echte blikvangers op jouw muur.
Echte blikvangers op jouw muur. (Foto: La Miséto/Sanne Swerink)

Onder de naam La Miséto ontwerpt en maakt designer Karin Mastenbroek spiegelende interieur- en modeaccessoires. Haar collectie bestaat uit kleurrijke wandspiegels, opvallende broches en pins. Deze zijn te bewonderen zijn op de vt wonen&design beurs. 

De kleurrijke spiegelende designs zijn eyecatchers én statement pieces voor zowel je interieur als outfit! De ontwerpen bestaan uit verschillende losse vormen die per kleur worden uitgesneden door een lasermachine. Samen vormen ze een complexe puzzel, die met de hand met veel aandacht en liefde in elkaar wordt gezet. 

De designs zijn kleurrijk, speels, grafisch en soms met een vleugje pop-art. Ontwerpen die refereren aan jeugdigheid en zorgeloze tijden én die een glimlach op je gezicht toveren. 


Beeld: La Miséto

Spelen met licht

 
Kenmerkend aan alle designs is het gebruik van spiegelend materiaal. Het reflecteert licht, wat prachtig gekleurde schaduwen creëert. Hierdoor gaan de ontwerpen ‘leven’ en worden interactief. De spiegelingen zijn speels en bewegen mee met het licht. Echte blikvangers dus! Je ontdekt de producten van La Miséto op de vt wonen&design beurs.  

Dat moet je zien!

Nieuwsgierig? Je kunt de mooie producten van La Miséto bewonderen tijdens de vt wonen&design beurs. Van 3 t/m 8 oktober ben je van harte welkom bij EXPO Greater Amsterdam. Lees hier meer of bestel alvast je tickets!


Beeld: La Miséto