Duurzaam ÉN energiezuinig

Duurzaam
Duurzaam in trendkleuren.
Duurzaam in trendkleuren. ((Foto: Calex))

De nieuwe collectie van Calex bestaat uit vier series:

Alle decoratieve lichtbronnen van Calex zijn voorzien van de nieuwste led-technieken en zijn daardoor dus super energiezuinig. Daarnaast lijken de speels gevormde filamenten enorm op de geliefde gloeidraden van vroeger. Het geeft diezelfde warme gloed. Dag koud en kil led-licht! Zo zijn er modellen in de trendkleuren. Deze serie heet, hoe kan het anders, Colors. Elke ruimte of kamer in huis kun je sfeervol verlichten met zo’n kleurrijke bol.

Of upgrade je interieur met de stylish kristallen lichtbronnen uit de serie Crystal. Deze sfeermakers, heldere kristalsteen lookalikes, geven een luxe en warme uitstraling aan elk interieur. 

Ga jij voor de stijlvolle glas-in-glas lampen uit de serie Fusion. Het dubbele glas reflecteert het licht op een bijzondere manier en voegt sfeer en een vleugje design toe.

Creëer een frisse look met de moderne sneeuwwitte bollen uit de serie Arctic, met Scandinavisch witte lichtbronnen. De vormen en het warme licht zorgen voor een combinatie die in bijna elk interieur werkt. Mix en combineer om de eindeloze mogelijkheden en stijlen te ontdekken met deze matte modellen. 

De nieuwe modellen variëren tussen de 49,99 euro en 69,99 euro.

Kijk voor alle informatie op CALEX Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!