Contactdozen met USB-aansluitingen

Duurzaam
Tip work@home: 3-in-1contactdoos met usb aansluiting.
Tip work@home: 3-in-1contactdoos met usb aansluiting. (Foto: JUNG)

JUNG introduceert contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluitingen. Naast de klassieke USB-A, zijn er nu contactdozen met een USB-C-aansluiting toe, gaven ze het een boost met een Quick Charge-versie en bundelden ze de krachten in een 3-in-1-exemplaar.

Quickcharge:

Nieuwe energie zonder een extra lader op de contactdoos aan te sluiten: de contactdoos met geïntegreerde USB-poorten maken een ruimtebesparende elektrotechnische installatie mogelijk en bieden diverse oplaadmogelijkheden voor verschillende apparaten. JUNG biedt de nieuwe contactdoos met geïntegreerde verhoogde aanrakingsveiligheid (veilig voor kinderen) in tweevarianten aan, met en zonder Quickcharge.

Puur design

De contactdozen met USB zijn verkrijgbaar in de LS-en A-range. De centraalplaat van de contactdoos met USB steekt niet boven het afdekraam uit. Daardoor heeft de JUNG-contactdoos met beschermingscontact en USB een uniforme uitstraling met een vlak design. Deze contactdozen met USB-aansluiting zijn verkrijgbaar in de LS-en A-range, met daarbij passende ramen.

Kijk voor alle informatie op Jung

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Tip work@home: contactdoos met usb aansluiting handig voor thuiswerken.