Ideaal voor in de badkamer

Duurzaam
SolidFace: nieuw materiaal voor in badkamer.
SolidFace: nieuw materiaal voor in badkamer. (Foto: bart)

SolidFace is prachtig materiaal om in de badkamer te gebruiken. Het mat-witte oppervlak van solid surface oogt heel clean en straalt klasse uit. Noem het gerust een opwaardering voor elke moderne badkamer.Het is stijlvol, duurzaam en perfect bestand tegen vocht. 


Stijlvol en slijtvast

Het materiaal is heel sterk. Laat je bijvoorbeeld per ongeluk een fles douchegel vallen? Geen paniek hoor, want zo’n solid surface douchebak kan tegen een stootje en zal niet barsten of krassen vertonen. Nog zo’n fijn pluspunt: je glijdt niet snel uit in je solid surface douche en bad, want dankzij de matte afwerking is het oppervlak anti-slip. Ook vuil kan zich niet ophopen met dank aan het poriënvrije oppervlak. Dat maakt solid surface lekker hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Door de juiste verhouding tussen hoogwaardige harsen en natuurlijke mineralen krijg je deze kwaliteit, die bestaat tot in de kern uit hetzelfde egale en homogene materiaal.

Waskommen en wastafels in solid surface geven een extra strakke look aan je badkamer. Je kunt ze op verschillende manieren toepassen en combineren, net zoals jij het mooi vindt. Creëer bijvoorbeeld contrast met een houten badkamermeubel en of zwart kraanwerk. Of ga voor een volledig mat witte badkamer, dit geeft een heel moderne en nette uitstraling. Je kan ook kiezen voor een solid surface douchewand dan zorg je voor een rustgevende, naadloze afwerking.

De experts van X²O , echte badkamerspecialisten, zien alleen maar voordelen.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

innovatief materiaal in badkamer.