Duurzaam: infrarood terrasverwarming

Duurzaam
Infraroodverwarming: duurzaam én aangenaam.
Infraroodverwarming: duurzaam én aangenaam. (Foto: Adobe Stock)

Duurzaam oftewel ‘groen’ wonen wordt steeds belangrijker. Bij Rodi Wonen delen we elke donderdag een fijne duurzaamheidstip. Deze keer: ontdek infrarood terrasverwarming!

In ons koude kikkerlandje koelt het ‘s avonds snel af. Hoe fijn is het als je in de late uurtjes nog op een verwarmd terras of balkon kunt relaxen? Infrarood heaters zijn hier dé perfecte oplossing voor. 

Infrarood terrasverwarming

Infraroodverwarming is niet alleen aangenaam, maar ook duurzaam. Het verwarmt namelijk niet de hele omgeving, maar alleen de personen en objecten binnen de stralingszone. Het warmterendement is hoog, waardoor de infrarood heaters vooral geschikt zijn voor buiten. Doordat je geen gas gebruikt wordt er geen CO2 uitgestoten. Je bespaart daarnaast tot wel 50% aan elektriciteit!

Ook fijn: infraroodverwarming vergt weinig onderhoud en is makkelijk te monteren. Kies bijvoorbeeld voor een staande heater. Hierbij hoef je alleen de stekker aan te sluiten om jouw terras lekker warm te maken! Infrarood wand- of plafondverwarming is makkelijk zelf te monteren. 

Goede infrarood heaters

Nieuwsgierig naar infraroodverwarming in jouw tuin? Check deze items!

Behoefte aan warmte op een koele avond? Dan is de Sunred hangende terrasverwarmer Barcelona wat voor jou. Met een diameter van 42,5 cm is deze heater vooral geschikt voor kleinere tuinen. Perfect voor boven de tuintafel! De heater heeft een geschatte levensduur van 8.000 uur, waardoor je er lang van kunt genieten. Je shopt deze terrasverwarmer hier


Deze stralingskachel heeft drie verwarmingselementen met 650, 1300 en 2000 watt. De straler is volledig geur- en geruisloos en geeft een snelle en onmiddellijke warmte. Je kunt ‘m zowel binnens- als buitenshuis gebruiken. Je shopt deze terrasverwarmer hier. 

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!