Interieurtip van Suus: over de grens

Duurzaam
Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling.
Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling. (Foto: Suzanne Wenning)

Susan Rietveld is interieurstyliste en eigenaresse van Stuff&Styling. Op Rodi Wonen deelt Susan regelmatig de fijnste interieurtips. Deze keer laat de expert zien hoe je een ruimte meer sfeer geeft met vintage meubels!

Susan: “Ik ben een marktplaatsspeurder en heb een webshop in vintage meubels. Herman, m’n lief, heeft een winkel aan huis in tweedehands instrumenten. We mixen graag business with pleasure, dus als we iets moois vinden dat een stukje uit de buurt is halen we het samen op en maken er een uitje van. Zo komt het regelmatig voor dat we leuke mensen en nieuwe plekjes in Nederland ontdekken. Dit weekend gingen we zelfs over de grens! 

Herman verkocht iets aan een klant in Gent. Mijn dochter stuurde mij een berichtje met de vraag of ik binnenkort in België was, want ze had een heel mooi tafeltje gevonden, in de buurt van... Gent! Kortom: spullen brengen, spullen halen, een gezellige kop koffie op de fraai vormgegeven boot van de klant en tot slot een overnachting in een boomhut. Eén van de dingen die ik erg leuk vond op de boot was zijn zelfgemaakte plafonnière van dumpling manden. Geniaal, toch?


De zelfgemaakte plafonnière van dumpling manden. Beeld: Stuff&Styling

We combineerden een heerlijke avond in Brugge met een fijne dag in Gent. We kwamen thuis met een prachtig tafeltje, inspiratie en dat échte vakantiegevoel. Houd jij ook van vintage meubels? Je kunt vanuit je luie stoel heel eenvoudig shoppen op het internet. Ontdek bijvoorbeeld Reliving.nl, met een hele grote collectie vintage meubels. Ga je - net als ik - liever zelf op zoek, bijvoorbeeld op Marktplaats? Vergroot eens je zoekopdracht. Zie het niet als opgave om wat verder te rijden, maar maak er een minivakantie van vol inspiratie. Met een mooi meubelstuk als bonus!”


Beeld: Stuff&Styling

Meer inspiratie? Yes!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Instagram van Rodi Wonen, of volg ons op Facebook!