Design & Technologie samen in de slimme keuken

Huis
Design & technologie samen in de slimme keuken.
Design & technologie samen in de slimme keuken. (Foto: Siemens)

Comfort en duurzaamheid gaan verrassend goed samen, zeker bij keukenapparatuur. Deze wordt steeds slimmer en energiezuiniger. Daarnaast zie je ook steeds meer apparaten die je op afstand, met behulp van een app kunt bedienen. Slimme ovens, zelfdenkende koelkasten: zo hoef jij niets meer aan het toeval over te laten. Lees meer over de nieuwste technologieën van de Siemens apparaten 

TECHNOLOGIE

Zo houdt HyperFresh premium je producten tot drie keer langer vers. Het inductionAir systeem combineert twee innovatieve apparaten in één: een krachtige ventilatie-unit in een flexibele kookplaat. Het ruimtebesparende concept biedt je nog meer vrijheid om jouw wensen toe te passen in het ontwerp van je keuken.

Met de varioSpeed functie van de bakoven verminder je de kooktijd zelfs tot de helft. Hiermee stem je het kookproces precies af op je eigen planning, zonder in te leveren op de prestaties. Het brilliantShine systeem maakt een stralend droge vaat mogelijk. De bakoven reinigt zichzelf met de activeClean® functie, die alle kookresten in as verandert.

Kijk voor meer inspiratie voor slim & duurzaam huis en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!