Verander je interieur met trendy items

Huis
Verander je interieur.
Verander je interieur. (Foto: HomeStock)

Wie weet wat de toekomst is petto heeft, maar het interieur verandert met je mee. Een interieur waarin jij je thuis voelt, is een weerspiegeling van je karakter. Zorg voor trendy items in combinatie met authentieke objecten. Homestock geeft tips:


1. COMBINEER TRENDS

Combineren is de key voor het creëren van een dynamisch, eigen interieur. Dare to be different, dat is wat jou onderscheidt van anderen. Kijk dus niet alleen naar trenditems, maar neem juist eens een kijkje op de zolder van je oma. Zorg er dus voor dat die ietwat oubollige lampenkap juist dé eyecatcher wordt in jouw interieur.

2. MIX & MATCH ACCESSOIRES

Een interieur heeft de meeste ziel wanneer het organisch ontstaat. Dat vergt geduld en dat is nou niet iets wat we vaak niet hebben. Wij proberen bij Homestock altijd een accessoire-collectie neer te zetten die ervoor zorgt dat je een showstopper kan toevoegen aan jouw persoonlijke collectie. Een combinatie aan accessoires kan dat net wat saaie kastje enorm opleuken.

3. NOOIT AF? NIET ERG

Streef vooral niet naar perfectie! Je interieur mag leven, er mag speelgoed rondslingeren en tijdschriften mogen op je salontafel liggen. Dare to be different, dare to be yourself. Dat is waar het bij Homestock om gaat. Ze zeggen het wel eens: ‘je huis is nooit af’. Enorm cliché, maar zo waar. Dit is niet omdat je een verkeerde keuze hebt gemaakt toen je dat ene stoeltje aanschafte, want het was toén wie jij was. Maar nu heb je misschien behoefte aan het tegenovergestelde. Speel daarmee.

Homestock karakteriseerde zich in eerste instantie als industrieel vintage winkel waarna ze een ommezwaai naar bombastisch en veel kleur maakte.

Doe inspiratie op en neem een kijkje in de collectie van www.homestock.nl.  

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!