Gietvloer: 3 factoren die prijs bepalen

Huis
Gietvloer: stijlvolle basis.
Gietvloer: stijlvolle basis. (((Foto: Motion Gietvloer)))

Droom je ook van zo’n mooie gietvloer in huis? Een vloer om op te leven, wonen en werken? Maar weet je niet goed wat dit kost? 

Strak en naadloos, comfortabel en onderhoudsvriendelijk, maar vooral de stijlvolle basis van ieder interieur. Dit bedrijf Motion Gietvloer.weet als geen ander wat er nodig is voor een perfecte vloer voor elke ruimte. Hun vloeren zijn heel gebruik- en onderhoudsvriendelijk en in veel samenstellingen en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van meerdere factoren

Oppervlakte: De prijs voor een gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak, zo schrijft het bedrijf op hun site. Hoe groter het oppervlakte, hoe lager dus de prijs per m2. Tip: heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Check dan even de buren. Als je samen voor een gietvloer kiest, kan dit flink in de prijs schelen. 

Type vloer: Het type vloer dat je kiest is ook van invloed op de prijs van de gietvloer. Zo is een vloer van kunststof voordeliger als je het hebt over de prijs per m2, dan een cementgebonden gietvloer. 

Ondergrond: Als je kiest voor zo’n mooie gietvloer, dan moet dit worden gegoten op een egale ondergrond. Als de ondervloer niet egaal genoeg is, moet dit eerst worden gedaan. Bij nieuwbouwhuizen zijn de vloeren trouwens vaak al egaal genoeg. 

Wil je weten wat een gietvloer bij jou thuis zou kosten? Op motion gietvloer kan je snel en simpel aanvragen wat zo’n vloer (of wand) bij zou kosten. Als je je gegevens achter laat, krijg je binnen 48 uur het antwoord. 

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding