Unieke betonlook vloer

Huis
Beton cire vloer voor elk interieur.
Beton cire vloer voor elk interieur. ((Foto: Bruizt))

Een beton ciré vloer is niet meer weg te denken uit het tijdsbeeld. Het stoere maar sfeervolle karakter van zo’n vloer past namelijk in elke woning. Beton ciré wordt laag voor laag met de hand aangebracht zodat er een unieke betonlook ontstaat. Na het aanbrengen van een topcoating heb je gegarandeerd jarenlang plezier van je vloer. Het materiaal is sterk, slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en waterdicht. 

Maar wist je dat je het ook kunt toepassen voor badkamers, toiletten en keukens dus? Bruizt, specialist in gietvloeren, woonbeton en betonlook vloeren, somt er een paar voor je op. Beton ciré is een veelzijdig product. Het is prachtig natuurlijk op de wand van je badkamer of op de vloer, maar het kan op veel meer verschillende manieren worden toegepast. Hier vind je vijf originele manieren.

Op de trap

Ben je op zoek naar een sterke trapafwerking? Ook dan is beton ciré wat je zoekt. Het is sterk en slijtvast, heeft een ambachtelijke uitstraling en een bijzondere look. Als alle tapijt- en lijmresten verwijdert zijn, wordt de betonstuc in vijf stappen aangebracht. Dat moet een paar dagen uitharden en dan… zie daar de eyecatcher van jouw gang!

Schone voegen

Klaar met het schrobben van de tegels in de badkamer? Dan is beton ciré de ideale oplossing. Dankzij het vlakke en naadloze karakter heb je nooit meer vieze voegen en is schoonmaken makkelijker dan ooit. Handig: als de tegels in je huidige badkamer goed vastzitten en in goede staat zijn, hoef je deze niet te verwijderen als je beton ciré wilt aanbrengen. Beton ciré wordt volledig gestuukt aangebracht. Dat geeft een unieke en ambachtelijke uitstraling.

Meubel van betonstuc

Heb je plannen voor zo’n mooie wand in betonstuc in de badkamer? Tip: voor een strakke en rustige sfeer en uitstraling is het mooi om je badkamermeubel in dezelfde kleur beton ciré af te werken. En nog een goed badkameridee: mocht je kiezen voor deze afwerking van de wanden, neem dan de omlijsting van je bad mee. Zo krijgt je badkamer een nog strakkere uitstraling en het staat heel sfeervol.

Makeover voor je aanrechtblad

In plaats van op zoek te gaan naar een nieuw keukenblad kun je er ook voor kiezen om je huidige keukenblad een andere uiterlijk te geven. Ook dat kan prima met beton ciré. 

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding