Trend: Design wonen

Huis
vtwonen Stijl Studio Design
vtwonen Stijl Studio Design (Foto: Eijerkamp)

Designfavorieten komen samen in de vtwonenStijl Studio Design. Met een rustige basis in vergrijsde naturellen en groentonen waarin de vormen van de meubels spreken. Met strakke lijnen en vormen in de basis is er ruimte voor een spannende mix van Dutch, Scandinavisch en zelfs Spaans design! 

De persoonlijk en huiselijke sfeer ontstaat door de losse styling een variatie aan abstracte kunst en bijzondere objecten. Het fluoriderende geel geeft net de kick die het design interieur vernieuwend maakt. 

IN JE ELEMENT

Op het wooneiland van diepgroene designkarpettenstaat de elementenbank, in warm grijze Chenille sfof, zo opgesteld dat je aan alle kanten kunt zitten: voor de televisie of in een rustige leeshoek. Maar verander je ook zo in een andere opstelling!

(t)huiswerken doen je aan de XXL eettafel welke bestaat uit een kleine eettafel met zwart Fenix blad op poufjeswaar je makkelijk op plaatsneemt. Naast de grote tafelmet onderhoudsarm keramiek blad in betonlook waar je in de draaibareeetkamerstoelenheerlijk lang (na)tafelt.

SCHOUWSPEL

Een designinterieur is niet compleet zonder de toevoeging van bijzondere designaccessoires en verlichting.De hanglampenboven de eettafel zijn ware kunstobjecten en geven een bijzonder schouwspel van licht op het plafond en de wanden.

ALS EEN SCHILDERIJ

Met The Frame van Samsung in vtwonenstijl studio Design presenteren we de enige TV die als een schilderij opgaat in de design woonstijl. Met keuze uit diverse kleuren lijsten (nu ook vtwonenkleuren!) en meer dan duizend kunstwerken in de Art Store. Door de QLED-technologie in combinatie met de premium Sonos ArcSoundbar geniet je van uitmuntende beeld-en geluidkwaliteit. 

In deze stijl studio presenteren we de Flexa kleur van 2021: Brave Ground(E7.10.53). Een warme naturelkleur die ons opnieuw verbindt met de natuur en meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd. Het nieuwe, transparante gordijnstof Cleo(kleur 12) van YourEdition is heel fijn geweven in 12 kleuren die feilloos aansluiten bij het elegante en fijne doek.Midden in de ruimte dient de nieuwe, transparante gordijnstof Mesh(kleur 81) van De Ploeg als roomdivider. Deze ‘unbottelingbeauty’ met subtiele glans bestaat voor 65% uit gerecycled garen van plastic flessen in subtiele tinten! Op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Moodboard: Design