Trend: Industrieel wonen

Huis
vtwonen Stijl Studio Industrieel
vtwonen Stijl Studio Industrieel (Foto: Eijerkamp)

De stijl industrieel is eleganter geworden, wat vrouwelijker en ranker. Het grove beton en ruwe hout worden vervangen door glad metaal en en keramiek.

In vtwonenStijl Studio Industrieel steken we het traditionele, industriële interieur in een nieuwe, elegante jas. Grote, robuuste meubels maken plaats voor slanke woonitems met een rauw randje. Onbewerkt hout verruilen we voor gevlamd keramiek en grof beton voor glad metaal.Het industriëleinterieur komt tot leven door het gebruik van spannende kleurcombinaties; den donker kleurenpalet van blauwen en bruinen voert de boventoon en wordt verzacht door het meer vrouwelijke vergrijsd roze en paars.

Een ovalen eettafelmet roestkleurig, onderhoudsarm keramiek blad met roze velours kuipstoelen; de combinaties in vtwonenStijl Studio Industrieel zijn gedurfd. Door dit kleurpalet consequent te herhalen in de meubels, kleuren op de wand en accessoires ontstaan rust en eenheid. In de nis van de donkerblauwe vakkenkast heeft de zwarte eetbankeen fijne plek en leun je zacht tegen de Dock Four achterwand met rugkussensin dieppaarse stof in een lederen banden.

WOONTIP

Weinig ramen in huis? De oplossing is behang Durchvan Wall and Deco waarmee je de suggestie creëert van gefilterd licht door een stoer metalen raamkozijn.

GEDURFD

Het gedurfde kleurenpalet vindt je terug in het woongedeelte met de stoere bank in cognac leder welkeOp het XXL hoogpolige karpet in roestkleur, combineren we met ronde salontafels in glad beton.In de vitrinekasten dressoirin ragfijn metaal met geribbeld glas vang je een glimp op van je favoriete items of berg je lekker veel op.

Met een donkere basis op de wand met vergrijsde paarstint Olifant (6005-R20B)van Histor, creëer je in een handomdraai een stoere, industriële sfeer in je interieur. De kleur komt in een donkerdere variant terug in de achterwand van de eetbank. In combinatie met grijsblauwe kleur Uitdrukking ( 5010-R90B) van Histor wordt het industriële interieur sfeervol en spannend.Gordijnstof Ceder (kleur 89) van De Ploeg is grof geweven in 50% linnen en heerlijk zacht met een warme uitstraling. In 18 kleuren op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Moodboard: Industrieel