Mood 2: Silent Chic

Huis
Licht, ruimte en rust.
Licht, ruimte en rust. (Foto: Karwei)

Laat je inspireren door één van deze moods óf combineer ze lekker met elkaar. Bij Karwei vind je voor elke mood mooie en heel betaalbare items die van jouw huis je thuis maken. Welke woonsmaak je ook hebt en of je nu op een flatje woont of in een villa.


MAAK VAN JE HUIS JE THUIS

Het einde van het jaar is hét moment om je huis weer even wat aandacht te geven zodat het extra fijn is om weer veel binnen te zijn de komende maanden. Karwei laat je drie nieuwe trends zien én hoe je deze toepast. Zodat jij je thuis voelt in huis. 

Mood 2: SILENT CHIC

Oh… naturel! Zachte naturel tinten waren nog nooit zó elegant. De combinatie van mooie effen stoffen, natuurlijke materialen en zachte beiges oogt rustig en superchic. Of je nu gaat voor de hele look of kiest voor enkele naturel blikvangers, deze mood gaat je gegarandeerd omringen met licht en ruimte en zorgt voor rust. En dat is meer dan welkom in de drukke tijd waarin we leven. Door verschillende ronde vormen en naturel tinten met elkaar te mixen ontstaat er, ook in kleinere ruimtes, een open sfeer die ruim aanvoelt. Dus laat die donkere maar komen: binnen straalt het licht!

Kijk op karwei.nl voor de bijpassende producten.Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!