Kleurtrend 2021: Brave ground

Huis
Brave Ground, leikleurige aardse kleur
Brave Ground, leikleurige aardse kleur (((Foto: Sjoerd Eijckmans)))

Brave Ground is dé kleur van Flexa voor 2021. Het is een warme, natuurlijke neutrale kleur die zorgt voor balans in elke kamer. Lees hier waarom dit de kleur van dit moment is en laat je inspireren door combinaties met andere tinten.

Kleuren uit de natuur

Tegelijkertijd is de neutrale bruintint ook een kleur die helpt om verandering te omarmen. Met Brave Ground als basis laat je andere kleuren in huis schitteren, aldus Flexa. ,,Het is een veelzijdige tint die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd. Het is een krachtige aardse kleur die zorgt voor veiligheid, groei en het tonen van mogelijkheden en als basis gebruikt kan worden voor ontelbare kleurschema’s voor het interieur.” Brave Ground is een leikleurige, aardse verftint die staat voor natuur en eenvoud. Geen knallende kleur, maar een rustige tint die van jouw interieur een oase van rust maakt. Het is de perfecte basis om verder op te bouwen. 

Brave Ground lijkt zich wat op de achtergrond te houden, maar doet dat enkel om te zorgen dat de rest van jouw inrichting kan stralen. Voor een echt natuurlijke touch kun je olijfgroene kleuren terug laten komen in je interieur. Een subtiele hint van groen in je inbetweens of gordijnen, een vleugje olijf in het vloerkleed of kies een celadongroen behang met geweven textuur.  

Woontrend natural living

Het is een natuurlijke, rustgevende, bruingouden kleur die stabiliteit uitstraalt en het beste in andere kleuren naar boven haalt. Zachtroze en terracotta kleuren (links onder) passen perfect bij deze nieuwe trendkleur. Combineer je nieuwe verf met een baan of andere muur behangen met behang uit de Natural Fabrics collectie van Origin (rechts). Met groene gordijnen maak je het dan helemaal af.

Inspiratie voor kleurcombinaties zijn te vinden op flexa.nl. Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Brave Ground , de trendkleur van 2021