Terrazzo vloer: met stip op 1

Huis
Trendy vloer voor slaapkamer en badkamer.
Trendy vloer voor slaapkamer en badkamer. (Foto: Floorify)

Stijlvol, betaalbaar, makkelijk te leggen en verrassend: deze vloer heeft het allemaal en is de ideale vloer voor de ruimte waarin je slaapt. We leggen je uit waarom.

EIGENTIJDS

Terrazzo is back on track: de vrolijke spikkels zijn aan hun opmars bezig. Dat snappen we helemaal. Retro, verrassend, kleurrijk, gewaagd of speels: de Italiaanse Terrazzo uit de jaren zeventig heeft het tenslotte allemaal. Vraag gratis staaltjes aan om deze prachtige vloeren in het echt te beleven!

Daar heeft het Belgische vloerenbedrijf Floorify slim op ingespeeld met hun grote Terrazzo klik pvc-tegels. Hun designteam combineerde het beste uit het origineel met eigentijdse creativiteit. Het resultaat? Twee Terrazzo prints die naadloos aansluiten bij de interieurstijlen van vandaag. Fijn als je houdt van een betaalbaar trendy interieur met een duurzaam gemak.

TRENDY STIJL

Het type Verona (F023) heeft bijvoorbeeld een Terrazzo look in een prachtig zacht kleurenpalet waar zelfs poederroze in voorkomt. Het past perfect binnen de nudes & naturals interieurstijl die rust en harmonie uitstraalt. De perfecte vloer voor in je slaapkamer dus.

Het type Terrazzo (F024) heeft de originele, kleurrijke look die perfect past in een trendy, kleurrijke interieurstijl met een knipoog naar de jaren zeventig. Een echte eyecatcher!

NAADLOOS

De tegels van klik pvc zijn extra groot (600×900 mm!) wat voegen nagenoeg onzichtbaar maakt en die prachtige uniforme look creëert. Je legt ze razendsnel dankzij het eenvoudige kliksysteem. De tegels zijn ook extra sterk: deze vloer kan tegen een stootje! Daarnaast zijn ze heel duurzaam, slijtvast en vlek-, water– en schokbestendigheid. Dit maakt de tegel heel geschikt voor ruimtes die nogal veel te verduren krijgen, zoals badkamers en keukens.

Wist je trouwens dat je een gratis staaltje kan aanvragen van deze Floorify-vloer? Zo kan je thuis kijken of het in je interieur past.

Kijk voor meer inspiratie op www.floorify.nl

Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!