Nieuwe lentecollectie

Huis
Work from Home
Work from Home (Foto: Bolia.com)

Verwelkom de nieuwe lentecollectie van Bolia.com. Een collectie met lichtere kleuren, geïnspireerd door de natuur en ontworpen voor jou. Ontdek hieronder de prachtige nieuwe artikelen en verdiep je in een gloednieuw rustig en licht designuniversum.

The Work from Home Collection

Je huis moet een kantoorruimte en eethoek kunnen bevatten. Hier heb je je gezinsleven en werk, en dat stelt eisen aan de vormgeving, functionaliteit en esthetische indruk ervan. Maar het creëert ook nieuwe, interessante mogelijkheden, en daarom worden alle designartikelen in de nieuwe Work from Home Collection van Bolia.com gemaakt met een multifunctioneel doel voor ogen. Elk artikel vervult nieuwe en oude behoeften en zorgt voor rust voor het oog en de geest.

Lichtere tijden en nieuwe ideeën. Frisse perspectieven en een nieuw begin. Onze lentecollectie verwelkomt een nieuw, licht en speels universum, en met de natuur als uitgangspunt en inspiratiebron, haalt elk designartikel de natuur in huis. Bekijk het nieuwe universum en creëer je eigen mooie, rustige ademruimte.

Een duurzame reis

We vinden het fijn dat duurzaamheid het uitgangspunt is voor al hun designartikelen. Van de eerste schetsen tot het uiteindelijke design. Het belangrijkste is mooie dingen maken die lang meegaan. En hiermee bedoelen we niet een aantal jaar, maar meerdere generaties. Daarom werkt Bolia alleen met de beste natuurlijke materialen en bieden ze je altijd 5 jaar garantie op alle designartikelen. 

Alle designwinkels zijn tijdelijk gesloten, maar het team staat nog steeds klaar om te helpen, adviseren en inspireren – direct vanuit de winkel – op alle werkdagen van 10.00-19.00 uur, op zaterdag van 10.00-17.00 en op zondag van 11.00-17.00. Je kunt ze bellen, een digitale rondleiding bestellen, een persoonlijke aanbieding ontvangen, je Click & Collect-artikelen afhalen, gratis stofstalen bestellen en nog veel meer. Je kunt alle artikelen uit de collectie natuurlijk ook online bestellen en snel en veilig bij jou thuis laten bezorgen.

https://www.bolia.com/nl-nl/

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!