Sluit Moederdag af met deze leuke films

Huis
De perfecte afsluiting van een geslaagde dag.
De perfecte afsluiting van een geslaagde dag. (Foto: Pexels)

Moederdag thuis op een passende manier afsluiten? Dat doe je met deze leuke Moederdagfilms. Plof op de bank, pak er een dekentje bij en genieten maar!

Ben je gek op romantische komedies? Dan is de film Bride Warmet Kade Hudson en Anne Hathaway een aanrader. Zij spelen de onafscheidelijke vriendinnen Liv en Emma.

Wanneer blijkt dat de vriendinnen op dezelfde dag in hetzelfde hotel willen trouwen, ontstaat er een bruidsoorlog. Beide dames zijn namelijk niet van plan om hun bruiloft te verzetten. Een hilarische avond is gegarandeerd!


Echte schoonheid

Houd je van een sterk verhaal? Dan is de film Dumplin op Netflix een aanrader. De Texaanse Willowdean is onzeker over haar uiterlijk. Haar moeder (gespeeld door Jennifer Aniston) is voorzitter van de lokale schoonheidswedstrijd. Om te laten zien dat iedereen er mag zijn, besluit Willowdean zich op te geven. Deze film heeft niet alleen goed verhaal: ook de fijne nummers van countryzangeres Dolly Parton passeren de revue.


Feel-good verhaal

Wil je graag bij het thema ‘Moederdag’ blijven? Dan is de gelijknamige film Mother’s Day een aanrader. Onder andere Jennifer Aniston, Julia Roberts en Shay Mitchell schitteren in deze feel-good movie, waarin alle perikelen van het ‘moeder zijn’ voorbijkomen.

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!