Een kijkje in de keuken bij....

Huis
Irene is blij met haar knusse tuinkamer.
Irene is blij met haar knusse tuinkamer. (Foto: Aangeleverd)

Wij zijn benieuwd naar de mooiste én de meest bijzondere make-overs van huis en tuin. Deze keer nemen we een kijkje in de keuken bij onze lezer Irene Muñoz uit Purmerend. Zij heeft haar huis een upgrade gegeven met een tuinkamer. 


Irene vertelt: “Twee jaar geleden hebben wij een tuinkamer laten plaatsen door Mark Jonker. Dit is de beste verandering die wij ooit in ons huis hebben aangebracht. In het voorjaar, najaar én de zomer zit ik heerlijk te lezen op mijn bankje, terwijl mijn man aan het schilderen is aan de andere kant.”

Klein maar gezellig

Ook de visite doet er graag een drankje. Irene: “Het is klein, maar reuze gezellig.” In het voorjaar en najaar laat Irene de tuinkamer dicht, zodat het lekker op temperatuur blijft. In de zomer schuift ze de ramen open. “Dit hadden we tien jaar eerder moeten neerzetten!”


Heb jij je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of tuin een make-over gegeven en ben je trots op het resultaat? Deel dit met onze woonredactie via rosaliebuding@rodi.nl en wie weet staat jouw interieur ook in de spotlight op onze website én Facebookpagina!