De tuin als tweede huiskamer

Huis
Vintage en oud maken met een elkaar een vernieuwende tuinsfeer.
Vintage en oud maken met een elkaar een vernieuwende tuinsfeer. (Foto: Wouter Koppen / iBulb)

Vintage in de tuin? Jazeker! Ook in de tuin is dit een populaire trend. Zomerbollen hebben de kracht om deze sfeer neer te zetten én van de buitenruimte een tweede huiskamer te maken.

De tuin als tweede huiskamer

Houd je van tradities? Koester je sfeer en draag je lokale ondernemers een warm hart toe? Veel mensen voelen zich het prettigst bij het oude vertrouwde. De tuin is een perfecte plek om je in traditionele sferen te begeven. Uiteraard met jouw favoriete bloemen om je heen! 


Beeld: iBulb

Harmonieus

Vintage en ‘oud’ maken met een elkaar een vernieuwende tuinsfeer. Een sfeer met geborgenheid en gezellige plekjes om te zitten. Planten die al jaren in de tuin staan zijn van grote waarde, en krijgen veel liefde en aandacht. De combinatie met nieuw groen maakt het tot een harmonieus geheel.


Beeld: iBulb

Knus

De tuin krijgt bijna het gevoel van een tweede huiskamer, zo knus voelt het. Zomerbollen als dahlia’s, Liatris, lelies en begonia’s, versterken dit gevoel. Ook vullen ze de bestaande beplanting goed aan. Combineer zomerbollen in zachte, vergrijsde pasteltinten met donkere geruststellende kleuren.


Beeld: iBulb

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!