Woontrend: warm living

Huis
Ontdek warm living: een samensmelting van rijke materialen en aardse kleuren.
Ontdek warm living: een samensmelting van rijke materialen en aardse kleuren. (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: maak je huis gezellig met de woontrend warm living!

Een warm interieur geeft ontspanning, een veilig gevoel én nodigt je uit om eens lekker op de bank te ploffen en helemaal tot rust te komen. Even loskomen van de hectiek van de dag. De woontrend ‘warm living’ bevat deze elementen en is niet voor niets geliefd onder interieurliefhebbers. De ‘warm living’-woontrend kenmerkt zich door de warme en aardse kleuren (zoals terra- en bruintinten) in combinatie met zachte materialen, zoals teddystof en zijde. 

Warm living woontrend

De natuurlijke materialen rotan en bamboe komen terug in het warme interieur. De vormen zijn organisch en natuurlijk. Accessoires spelen een belangrijke rol. Denk aan een lekker zacht tapijt, ronde kussentjes in warme tinten, plaids en poefs. Op zoek naar accessoires die perfect passen bij de woontrend ‘warm living’? Ga voor pampasgras en droogbloemen in een mooie, grote vaas. Wees niet bang om de hoogte in te gaan! Macramé accessoires maken het geheel af.

Warm living wooninspiratie 

Wij hebben een selectie meubels en accessoires op een rijtje gezet die perfect bij de woontrend ‘warm living’ passen!


Droom weg bij de zachte terrakleuren en het subtiele patroon van Volero’s vloerkleed Field Terra Rood. Lekker zacht, waardoor het voelt alsof je op wolken loopt. Het design is tijdloos en daarmee geschikt voor élk interieur. Je shopt het vloerkleed hier.

Op zoek naar een échte eyecatcher in je interieur? De Mika fauteuil velvet straalt luxe en comfort uit. Perfect om na een lange dag heerlijk tot rust te komen met een goed boek en een kop thee. Door de combinatie van de velvet zitting en het metalen frame is de fauteuil goed te combineren met andere interieurstijlen! Je shopt Mika hier.


Gek op zachte teddyplaids? Dan mag dit exemplaar niet in jouw huis ontbreken! De plaid is gemaakt van microflannel en groot genoeg om met zijn tweeën onder te liggen. Gebruik ‘m als bedsprei of knuffeldeken. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Je shopt het plaid o.a. bij Tiseco.

Pampasgras maakt het geheel af. Dit staat prachtig in een mooie, hoge vaas. Je koopt pampasgras onder andere bij Blooming Gift, Décolien en Lovíy.

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!