Natuurlijk kleurenpalet, dé trend van het najaar

Huis
Een tip voor een prachtig product: de stalen deuren van GewoonGers.
Een tip voor een prachtig product: de stalen deuren van GewoonGers. (Foto: Margriet Hoekstra Fotografie)

Dit najaar én in het voorjaar van 2023 zie je veel frisse natuurkleuren. Denk aan lichtblauw, olijfgroen en verschillende aardetinten. Hierdoor komt het buitenleven als het ware naar binnen.

In het gedempte kleurenpalet zitten ook een paar levendige tinten die er écht uitspringen. Denk aan een combi van blauw en paars, en warme kleuren zoals kopergeel. Hoe je zo’n kleur toepast? Een mooie manier is ton-sur-ton. Gebruik verschillende tinten van één kleur op de muur en laat dit terugkomen in de accessoires.

Stalen deuren in prachtige kleuren

Een tip voor een prachtig product: de stalen deuren van GewoonGers. Sinds kort heeft het bedrijf – naast zwart en grijs - ook gekleurde stalen deuren in maar liefst elf bijzondere kleuren! Waanzinnig mooi én helemaal on trend. Ga je bijvoorbeeld voor kiezelgrijs, olijfgroen of goud? Je stelt zelf je eigen deuren samen.


Beeld: MoNoa Photogaphy


Beeld: GewoonGers


Beeld: Sonja Velda


Beeld: Sonja Velda

Dat moet je zien!

Nieuwsgierig? Je kunt de prachtige deuren van GewoonGers bewonderen tijdens de vt wonen&design beurs. Van 4 t/m 9 oktober ben je van harte welkom bij EXPO Greater Amsterdam. Lees hier meer.

Laat je inspireren 

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Instagram van Rodi Wonen, of volg ons op Facebook!