Meer kleur in het interieur? Dat doe je zo!

Huis
Ontdek het toffe behang van Annett Weelink Design. Een plaatje!
Ontdek het toffe behang van Annett Weelink Design. Een plaatje! (Foto: Annet Weelink Design)

Een lege muur in huis? Zie het als een blanco canvas dat je kunt gebruiken om jouw woonstijl nog eens extra te benadrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga voor behang, kleur, kunst of toffe woondeco in jouw stijl. We sommen verschillende manieren én mooie merken voor je op!

De muren van een ruimte zijn letterlijk het perfecte decor: om jouw woonstijl te accentueren, voor het tonen van meer persoonlijkheid in je interieur en voor meer samenhang in het geheel. Ga maar eens na hoe die spiegel de gang precies afmaakt, hoe het behangetje de ruimte samenbrengt en hoe dat ene kunstwerk een ruimte echt meer glans geeft. 

Dé behangtrends van 2023

Laten we beginnen met behang. Er is namelijk zoveel moois! Neem het behang van Annet Weelink Design. Alle prints zijn met aandacht en liefde getekend en ontworpen door oprichtster Annet. Zij werkte jaren als designer voor H&M in Stockholm toen ze het idee kreeg voor een eigen lijn met handgeschilderde designs. Naast een collectie met mooie interieuraccessoires, tuinartikelen, papierwaren en cadeaus voor newborns is er een gloednieuwe behangcollectie met herhalende behangpatronen. De ontwerpen hebben een verfijnde, delicate uitstraling én een ingetogen kleurenpalet. De handgetekende designs zijn gebaseerd op de natuur en laten jouw huis voelen als thuis. 

Ook een pareltje: het duurzame behang van Arte, via Decorette. Het bestaat uit natuurlijke materialen zoals bananenbladeren, katoen, zijde, wol, schelpen en grassen die op een duurzame manier gewonnen worden. Het behang heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Arte is een CO2-neutrale onderneming die haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wil houden. Het behang valt onder het duurzame Decorette-label ‘Mooier Groen’.  

Lekker opgeruimd

Zo’n knallende muur kan wel wat mooie accessoires gebruiken. Bij Furniteam vind je multifunctionele én duurzame interieurontwerpen om het dagelijks leven georganiseerd te houden. Denk aan stijlvolle accessoires, zoals dit mooie wandrek. Veel items van Furniteam zijn gemaakt van vintage hout, recyclebaar papier en houtvezelmateriaal. Duurzaam!


Beeld: Furniteam 

Meer kleur in het interieur

Dag saaie muur! Met de de nieuwe LAB COLOUR COLLECTION die LAB PAINT heeft gelanceerd op de vt wonen&design beurs kun je kiezen uit maar liefst 176 mooie kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen, unieke verhaal. Er zijn kleuren die hun oorsprong vinden in industrieel erfgoed, bijzondere elementen uit de natuur, beeldende kunst, wereldsteden, food en oosterse kruiden. Daarnaast is er altijd een kleurtint die aansluit bij jouw smaak, huis, interieurstijl, ruimte en lichtinval.

LAB PAINT is een duurzame verflijn: ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het hoogwaardige verflabel bestaat uit een assortiment verfsoorten voor binnen en buiten. Inclusief coatings voor badkamers, vloeren, wanden en specials zoals verf met een betonlook, kalk- en roestverf. 

Voor welke kleurrijke opties ga jij?


Beeld: LAB PAINT 


Meer inspiratie? Yes!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Instagram van Rodi Wonen, of volg ons op Facebook!