Suus beantwoordt jouw interieurvraag

Huis
Deze week kregen we een vraag van Dinie van der Linde over haar salontafel.
Deze week kregen we een vraag van Dinie van der Linde over haar salontafel. (Foto: Rodi Media)

Heb je een woonprobleem of interieurvraag, en ontvang je graag advies van een professional? Onze columniste en interieurstyliste Susan Rietveld beantwoordt jouw intereurvragen!

Deze week kregen we een vraag van Dinie van der Linde over haar salontafel: “Ik wil er nog een tafeltje bij, wat zou jij bij dit tafeltje zoeken?”

Tekst gaat verder na de foto


De salontafel van Dinie. Beeld: aangeleverd

Susan: “Wat een leuke vraag en wat een mooi afgestemd interieur Dinie! Je salontafel is al een eyecatcher, dus ik zet er een wat eenvoudiger en rustiger tafeltje bij met ronde vormen. Ik heb vier tafeltjes uitgezocht die er goed bij staan. Het nieuwe tafeltje moet wat hoger zijn dan de huidige tafel, zodat je het er gedeeltelijk overheen kunt zetten.

1. Een modern tafeltje van Zuiver met een strak design van terrazzo en speelse gekleurde details. Dit tafeltje geeft een leuke moderne twist aan het interieur. Het is leuk dat de blauw gekleurde spikkels terugkomen in het vloerkleed en de kussens.

Beeld: Stuff&Styling

2. Om nog wat verder te gaan in een modern statement zou het gele tafeltje van KaveHome erg leuk staan. Het geeft een extra pop of colour aan je kleurrijke interieur. Je kunt de kleur geel dan terug laten komen in een kussen, plaid of accessoires!

Beeld: Stuff&Styling

3. Als je meer houdt van een tijdlozer design, dan is dit tafeltje van Basic Label een goede mogelijkheid. Het hout past óveral bij en gaat mooi mee in de kleuren van het huidige interieur!


Beeld: Stuff&Styling

4. Het tafeltje Yavik van Sklum is ook modern, maar iets ingetogener dan de eerste twee. Dit tafeltje past qua kleur erg mooi bij de kleur van de kussens op de bank en als ik het goed zie bij de kleur van de eettafelstoelen. Deze tafel is mat, wat een mooi contrast geeft bij je glimmende tafel.


Beeld: Stuff&Styling

Ik hoop dat je iets aan mijn advies hebt. Succes met kiezen!

Liefs, Suus.” 

Stel je vraag

Heb jij een interieurvraag en wil je graag advies van Susan? Mail jouw vraag, ondersteund met foto’s, naar rosaliebuding@rodi.nl.

Volg ons op Instagram

Benieuwd hoe je jouw interieur elke dag een stukje mooier kunt maken? Volg Rodi Wonen op Instagram en via Facebook!