Dít is er te zien en beleven tijdens de vt wonen&design beurs 2023!

Huis
Ontdek ruim 300 bekende en nieuwe woonmerken!
Ontdek ruim 300 bekende en nieuwe woonmerken! (Foto: Stan Koolen)

Van 3 tot en met 8 oktober 2023 is het weer zover! Dan vindt de meest complete en inspirerende woonbeurs van Nederland plaats. Wat kan je dit jaar verwachten en doen, zien en horen tijdens de vt wonen&design beurs? Hieronder ontdek je het programma! 

In oktober staan zo’n 300 bekende en nieuwe woonmerken voor je klaar om hun nieuwste collecties en producten aan je te tonen. Ze laten je zien wat de nieuwste trends zijn voor je woonkamer, badkamer of slaapkamer. Net als de mooiste nieuwe innovaties én bijzondere eyecatchers. Benieuwd welke deelnemers er allemaal op de beursvloer staan? Denk bijvoorbeeld aan Eijerkamp, Whoppah, Sofacompany, Betonlook, Remeha, Floorify, Jasno en Bruynzeel Keukens en vele, vele andere woonbedrijven.

Talks in het theater

Zin om je bij te laten praten over dé woontopics van nu? In het Woontheater verrassen verschillende woonexperts je graag met hun talks over de laatste woontrends, stylingadvies, indelingstopics en nog veel meer! Van sanitair tot styling en van keuken tot badkamer.
Alle talks zijn inclusief bij jouw toegangsticket. Alvast een tipje van de sluier wat betreft sprekers: Jurgen Smit geeft je tuintips, het vtwonen-college met de stylisten is er weer en Marie-Gon neemt je mee in de wereld van kleur en interieur. Check de Talks per dag op vtwonen.nl/beurs.

Nieuw dit jaar is het Energy Theater. Er is namelijk zoveel innovatie te delen dat we in dit theater helemaal inzoomen met experts op het gebied van solar-oplossingen en wordt alles uitgelegd wat je moet weten over warmte-oplossingen en de opslag van energie. Zodat jij straks helemaal geïnformeerd en voorbereid bent voor een duurzame toekomst. Kom luisteren en neem de tips mee in jouw verduurzamingsplannen!


Beeld: Stan Koolen

Woonadvies 

Uniek op de vt wonen&design beurs: boek je een-op-een-advies met een stylist voor het antwoord op jouw woonvraag. Op het VTWDB adviesplein zitten stylisten klaar om jou te voorzien van goed kleuradvies of advies over hoe je jouw woonruimte kunt indelen. Beide adviesgesprekken duren 40 minuten. Tip, neem foto’s en maten mee van de ruimte waar je mee aan de slag gaat. Een afspraak kun je nu al boeken via vtwonen.nl/tickets.

District Huis & Energie

Gloednieuw dit jaar is het district Huis & Energie. Hier staan tientallen bedrijven voor je klaar om je te adviseren over alle aspecten van een duurzaam huis. Zoals bij het isoleren van je woning om energie te besparen of het duurzaam verwarmen van de ruimtes in huis. Er zijn verschillende experts die je tijdens hun talks hierover bijpraten en helpen met het maken van slimme keuzes!

Aangrenzend vind je trouwens ook het Duurzame Droomhuis in samenwerking met Milieu Centraal, waarin je kunt zien welke oplossingen er voor de verschillende ruimtes in huis zijn als het gaat om isolatie en duurzame verwarming.


Beeld: Stan Koolen

Futureproof wonen

Op de vt wonen&design beurs vind je ook veel aandacht voor futureproof wonen. Zo vind je er duurzame bedrijven met wonderschone producten die goed zijn voor mens, milieu en maatschappij. Om dit te stimuleren worden de Duurzame Awards uitgereikt, in samenwerking met the Substitute. En jij kan online en op de beurs stemmen op jouw favoriete duurzame woonproduct.

Kom ook en laat je adviseren en inspireren om met jouw plannen aan de slag te gaan. Bestel nu je tickets via vtwonen.nl/tickets

Rodi Wonen bijlage

Proef alvast wat er allemaal tijdens de vt wonen&design beurs in oktober te zien is in de bijlage Rodi Wonen. Deze inspirerende special vind je de laatste week van september (week 39) in alle kranten van Rodi Media. Naast trends en tips staat deze special bomvol exclusieve beelden van de nieuwste collecties van de leukste woonmerken. Een must read voor elke interieurliefhebber! Kijk alvast op instagram.com/rodi_wonen!