Start (online) verkoop 33 woningen nieuwbouwproject De Merelweg

Partnerbijdrage
Nieuwbouwproject De Merelweg
Nieuwbouwproject De Merelweg (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Van Braam Minnesma start vrijdag 13 november met de verkoop van het nieuwbouwproject De Merelweg in Heerhugowaard via nieuwbouw-demerelweg.nl.

De Merelweg is een mooi nieuw deelplan binnen de gebiedsontwikkeling De Draai met in totaal 38 duurzame woningen, waarvan 33 koopwoningen. De verkoop van de woningen gaat via een collegiale samenwerking tussen Hofzicht Makelaars en Kuijs Reinder Kakes uit Heerhugowaard. Het woningaanbod in gevarieerd: van starters- en eengezinswoningen tot luxe twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s in diverse varianten. De woonoppervlakte varieert van circa 117 tot circa 200 vierkante meter. De woningen beschikken allen over een heerlijke tuin en een garage of een berging in de achtertuin.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op het Noord Hollands bouwen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variantie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld.

Duurzame en energiezuinige woningen

De woningen worden energiezuinig en gasloos uitgevoerd met een Energie Prestatie Coëfficiënt van nul (EPC=0). De woningen worden dus zeer energiezuinig; zo zuinig zelfs dat diverse hypotheekverstrekkers de kopers een extra aantrekkelijke hypotheek kunnen aanbieden.

Start (online) verkoop

De verkoop start vrijdag 13 november. Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie beschikbaar en kunnen geïnteresseerden online inschrijven voor de woningen via de projectwebsite. De online inschrijving sluit dinsdag 17 november om 09.00 uur.

Meer informatie over de woningen is te vinden op www.nieuwbouw-demerelweg.nl.