SmartDry® lost vochtproblemen op

Partnerbijdrage
Vochtproblemen brengen veel nadelen met zich mee.
Vochtproblemen brengen veel nadelen met zich mee. (Foto: Andrey Popov)

Vochtproblemen kunnen het thuisgevoel snel van u wegnemen. Ruim 1,5 miljoen woningen in Nederland hebben last van vochtproblemen. Vochtproblemen in huis brengen veel nadelen met zich mee. Heb je geregeld last schimmel in huis, condens op de ramen of ruikt het vaak muf? Dat is een teken dat de ventilatie niet goed is. Klachten die kunnen wijzen op slechte ventilatie zijn: hoofdpijn, dufheid, droge, zere of juist tranende ogen, benauwdheid en veel niezen.

Sinds 1979 komen de experts van SmartDry® al vochtproblemen tegen. Sinds het ontstaan van SmartDry® heeft het bedrijf een vaste waarde in de wereld van vochtbestrijding. Al meer dan 35 jaar komen zij problemen door doorslaand-, optrekkend- en condensatievocht tegen met alle gevolgen van dien. De gevolgen uiten zich in gezondheidsklachten en kunnen tot ernstige aantasting van de woning leiden.

De isolatiewaarde kan ook sterk verminderen, waardoor de stookkosten oplopen. SmartDry® zorgt voor het oplossen van vochtproblemen binnen enkele maanden, lagere stookkosten, een gezonder leefklimaat in de woning en een duurzame en groene oplossing. 

Om niet tot onnodige kosten gejaagd te worden, is het van belang om de oorzaak van het vochtprobleem te achterhalen. Hiervoor komen de vochtexperts graag alle dagen van de week bij u langs. SmartDry® voert ten alle tijden een gratis vochtmeting uit en geeft u speciaal op maat gemaakt advies. Ga voor meer informatie naar de website of neem direct telefonisch contact op!

Ga naar www.smartdry.nl of bel direct naar +31(0)303100473 Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@smartdry.nl