Vochtproblemen brengen veel nadelen met zich mee.
Vochtproblemen brengen veel nadelen met zich mee. (Foto: Andrey Popov)

SmartDry® lost vochtproblemen op

Partnerbijdrage

Vochtproblemen kunnen het thuisgevoel snel van u wegnemen. Ruim 1,5 miljoen woningen in Nederland hebben last van vochtproblemen. Vochtproblemen in huis brengen veel nadelen met zich mee. Heb je geregeld last schimmel in huis, condens op de ramen of ruikt het vaak muf? Dat is een teken dat de ventilatie niet goed is. Klachten die kunnen wijzen op slechte ventilatie zijn: hoofdpijn, dufheid, droge, zere of juist tranende ogen, benauwdheid en veel niezen.

Sinds 1979 komen de experts van SmartDry® al vochtproblemen tegen. Sinds het ontstaan van SmartDry® heeft het bedrijf een vaste waarde in de wereld van vochtbestrijding. Al meer dan 35 jaar komen zij problemen door doorslaand-, optrekkend- en condensatievocht tegen met alle gevolgen van dien. De gevolgen uiten zich in gezondheidsklachten en kunnen tot ernstige aantasting van de woning leiden.

De isolatiewaarde kan ook sterk verminderen, waardoor de stookkosten oplopen. SmartDry® zorgt voor het oplossen van vochtproblemen binnen enkele maanden, lagere stookkosten, een gezonder leefklimaat in de woning en een duurzame en groene oplossing. 

Om niet tot onnodige kosten gejaagd te worden, is het van belang om de oorzaak van het vochtprobleem te achterhalen. Hiervoor komen de vochtexperts graag alle dagen van de week bij u langs. SmartDry® voert ten alle tijden een gratis vochtmeting uit en geeft u speciaal op maat gemaakt advies. Ga voor meer informatie naar de website of neem direct telefonisch contact op!

Ga naar www.smartdry.nl of bel direct naar +31(0)303100473 Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@smartdry.nl

Afbeelding
Zó benut je elke centimeter van de buitenruimte Tuin 6 nov, 15:00
Afbeelding
Interieurtip van Suus: over de grens Duurzaam 4 nov, 10:00
Afbeelding
Kinderkamer inrichten: dé trends van 2023 Accessoires 3 nov, 13:00
Afbeelding
Meer kleur in het interieur? Dat doe je zo! Huis 31 okt, 12:00
Afbeelding
Ontdek de Flexa Kleur van het Jaar 2023! Accessoires 28 okt, 11:00
Afbeelding
Adembenemende lentetuin met bloembollen Tuin 27 okt, 10:00
Afbeelding
De mooiste keukentrends van 2023 in beeld! Huis 25 okt, 12:00
Afbeelding
De eerste circulaire én modulaire bank van Nederland Duurzaam 22 okt, 15:00
Afbeelding
Liefde voor groen in het interieur Accessoires 20 okt, 12:00
Afbeelding
De grootste voordelen van ledstrips Accessoires 19 okt, 10:34
Afbeelding
Handgemaakt van porselein Accessoires 18 okt, 12:00
Afbeelding
Lekker zacht én duurzaam beddengoed Accessoires 16 okt, 10:00
Afbeelding
Tips om de deur zo leuk mogelijk te behangen Accessoires 14 okt, 10:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Wonen

Op Rodi Wonen volg je het laatste nieuws uit Wonen. Rodi Wonen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Wonen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Wonen in je mailbox.