Verleng je woonkamer

Tuin
Buitenkamer met all-weather meubelen.
Buitenkamer met all-weather meubelen. (Foto: JandeBoer Tuinhuizen)

Een buitenkamer is het hele jaar een goed idee, zeker als je hem inricht met de juiste meubels. Kijk binnen in deze stijlvolle buitenkamer.

BUITENKAMER

Een buitenkamer is een mooie verlenging van je woonkamer en gaat jarenlang mee door de duurzame materialen. Door de buitenkamer te stylen met meubelen, verlichting en accessoires is het juist ook voor de winterdagen een heel gezellige plek. Genieten in de tuin is heerlijk.Het voordeel van een buitenkamer is dat je lekker beschut kunt zitten en dat de warmte wordt vastgehouden. 

ALL WEATHER MEUBELEN

In een buitenkamer mogen tuinmeubelen natuurlijk niet ontbreken. All weather tuinmeubelen zijn niet alleen onderhoudsarm, maar ook heel sfeervol. De Oliver loungeset is afgewerkt met de oersterke Sunbrella stof en kan door weer en wind het hele jaar door buiten blijven staan. Het voordeel is dat je de loungeset dus niet hoeft op te bergen. Een rode wijnvlek na een avondje borrelen? Met een beetje water en afwasmiddel is dit gemakkelijk te verwijderen.

De grijze Oliver lounge set kleurt mooi bij de buitenkamer. De kussens uit de veranda collectie van Hartman geven de loungeset extra kleur. Deze collectie bestaat uit kussens die geschikt zijn voor onder de overkapping. Ze zijn net iets luxueuzer afgewerkt en hebben meer details. 

Kijk voor alle informatie op jan de boer tuinhuizen of kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!