Slim tuinieren

Tuin
Slim tuinieren met Gardena smart app.
Slim tuinieren met Gardena smart app. (Foto: Gardena )

De toekomst van tuinieren begint nu! Bij Smart Gardening worden elektrische apparaten voor in de tuin aangestuurd via een slim systeem dat je bedient met een app. Met de gratis GARDENA smart app kun je altijd en overal via je smartphone of tablet zorgen voor intelligente bewatering , tuinverlichting en gazonverzorging. Zo hoef je zelf niet meer urenlang te maaien of dagelijks de planten water te geven en hou je veel meer vrije tijd over.

SMART

Of je nu van een fijne vakantie geniet of tijdelijk ergens anders bent: met dit slimme systeem weet je precies hoe het met je tuin gaat. De status is met één druk op de knop op te vragen en je kunt overal en altijd de bewatering en verzorging van het gazon regelen. Bij thuiskomst tref je een tot in de puntjes verzorgde tuin aan.

Het systeem is makkelijk te bedienen via een app op je smartphone of tablet. Koppel de smart gateway aan de router en installeer de GARDENA smart app. 

ROBOTMAAIER

Zo kan een GARDENA robotmaaier volledig automatisch je gras maaien: stel via de app een maaischema in en kies zelf hoe vaak de maaier het gazon onder handen neemt. Het fijne maaiafval valt op het gazon als natuurlijke meststof. Dit bevordert de groei en zorgt voor een gezond gazon. 

MAAK ELK APPARAAT SMART 

Smart Gardening kan trouwens met elk elektrisch apparaat. Steek de stekker van het apparaat in de GARDENA smart Power Adapter en schakel hem in en uit via de app.

Kijk voor alle informatie op gardena of kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!