tuinmeubelen: 3 trends

Tuin
Trend 1: kleur in tuin met Hartman meubelen.
Trend 1: kleur in tuin met Hartman meubelen. ((Foto: Kasimir Szekeres))

Hartman voegt de volgende kleuren toe aan de collectie voor 2021 om tuinen nóg kleurrijker te maken. Night Green, Mahogany én Indian Orange zijn de namen van de nieuwe kleuren. De verschillende kleuren passen goed bij elkaar omdat het complementaire kleuren zijn, dit betekent dat de kleuren elkaar versterken. Combineer de verschillende kleuren van stoelen voor een speels effect in de tuin

trend 1: kleur, kleur én nog eens kleur!

Vanaf nu is kleur niet langer alleen bestemd voor binnen, maar ook buitenshuis mag kleur gezien worden. Want juist met het toevoegen van kleur krijgt je tuin een eigen uniek karakter. Je kunt kleur toevoegen door bijvoorbeeld planten en accessoires, maar ook door kleurrijke tuinmeubelen!

De Kunststof kuipstoel Sophie is er vanaf volgend voorjaar ook in verschillende nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste kleurtrends. Bruin wordt het nieuwe zwart én ook de kleur groen zal niet ontbreken. In combinatie met natuurlijke elementen zoals teakhout, zijn de stoelen niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam! Voor een industriële look is de kuip ook verkrijgbaar met verschillende aluminium onderstellen.

trend 2: laat maar lekker buiten staan

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, een tuinset die je door weer en wind het hele jaar door buiten kunt laten staan. Toch is het waar! Deze all weather tuinsets zijn voorzien van de stof Sunbrella. Dit is een oersterke populaire buitenstof. Niet zo gek, want de stof is kleurvast, schimmelbestendig, water en vuilafstotend én makkelijk schoon te maken! 

De Sunbrella stof is geschikt voor verschillende producten. Hartman biedt een compleet all weather assortiment aan zodat je een hele tuin kunt inrichten met Sunbrella tuinmeubelen. Van loungesets tot aan hockers en sierkussens om de set af te stylen. Ze hebben dezelfde uitstraling als een huiskamerbank en voelen comfortabel en zacht aan. Nieuw in de collectie zijn de pastelkleuren mint, blush en marble. Pastels passen in vele stijlen en hebben een zacht maar een fris karakter.

trend 3: voor binnen èn buiten

We gebruiken de buitenruimte steeds vaker en de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Naast een gezellige leefkeuken en woonkamer, willen we het liefst ook een gezellige veranda of tuinkamer om ook in het najaar lekker te zitten. Hartman speelt in op die vraag en breidt de textielcollectie uit. De nieuwe collectie die in het voorjaar van 2021 verschijnt, heet de Veranda Collectie. Denk aan rijke stoffen, een luxe afwerking en uitgewerkte details. Speciaal bestemd voor de populaire overkappingen, veranda’s en tuinhuizen. Velvet is daarbij helemaal terug van weggeweest. Deze populaire stof heeft een luxe uitstraling. 

OVER HARTMAN

Het bedrijf Hartman is opgericht in 1968. Naast het brede aanbod van tuinmeubelen staat het bedrijf vooral bekend staat om haar eigen kunststof tuinstoelen productie.  Zodat jij kunt genieten in je tuin of balkon samen met vrienden én familie. Let’s come together! 

Voor meer wooninspiratie kijk ook op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

trend 3: velvet kussens voor binnen en buiten