Heerlijk buitenleven!

Tuin
Tuinhuis op maat bij jan de boer tuinhuizen
Tuinhuis op maat bij jan de boer tuinhuizen ((Foto: Barbara Kieboom))

Het is helemaal hip en je ziet ze steeds vaker opduiken: zo’n tof tuinhuis of bijzondere buitenkamer. Niet zo gek, want ze zijn mooier dan ooit en zorgen ervoor dat je het hele jaar buiten kan genieten.


Het buitenleven neemt een steeds grotere rol in ons leven in. Snappen we. Want het is ook heerlijk om het hele jaar door buiten te genieten. Op veel verschillende plekken zie je dan ook de mooiste tuinhuizen en buitenkamers ontstaan. Heb jij ook plannen en ben je nog op zoek naar een fijne veranda of een mooi buitenkantoortje? Dan tippen we graag een fijn adres: Jan de Boer Tuinhuizen. Hier krijg je een ontwerp dat precies is afgestemd op jouw stijl en wensen.

Alle tuinhuizen, veranda’s en buitenkamers worden exact voor jou op maat gemaakt in hun eigen fabriek. Daarom zijn ook alle stijlen en uitvoeringen mogelijk. De tuinhuizen worden er met oog voor detail vervaardigd en met behulp van de beste materialen. Hun producten onderscheiden zich in stijl, vormgeving en een fijne prijs-kwaliteit verhouding. Landelijk of modern, rustiek en romantisch of juist minimalistisch design: hier draaien ze hun hand er niet voor om. Jan en Marga Willems uit het Gelderse Wijchen zijn de gezichten achter het bedrijf. Beide hebben ze een passie voor hout, voor het ontwerpen en vervaardigen van mooie producten en voor alles dat het buitenleven zo heelijk maakt. Het is overal in hun bedrijf voelbaar.

keuze uit verschillende soorten fsc-hout

De tuinhuizen worden uitgevoerd in hout met het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council). Dit staat garant voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Je hebt de keuze uit verschillende soorten. Zoals eersteklas Noord-Europees vurenhout: traditioneel of Zweeds geschaafd rabat, allebei 19 mm dik. Een KOMO certificaat garandeert een milieuverantwoorde houtverduurzaming met een goed geïmpregneerd product als resultaat.

Jan de Boer Tuinhuizen heeft een passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt. Alle producten worden dan ook met oog voor detail in eigen fabriek vervaardigd. Een team van gemotiveerde vakmensen zorgt er tenslotte voor dat je tuinhuis met zorg wordt geplaatst. Het bedrijf staat open voor al je wensen. Maak er samen iets moois van!

Kijk voor meer informatie op www.jandeboertuinhuizen.nl of voor meer wooninspiratie kijk ook op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

droomtuin 2021