Bloembommetjes

Tuin
Zadenmix van wilde bloemen.
Zadenmix van wilde bloemen. ((((Foto: Blossombs))))

Blossombs zijn kleurrijke bloem’bommetjes gemaakt in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten en een biologische - speciaal voor bijen en vlinders - samengestelde zadenmix van wilde bloemen.

Onze uitdaging: hoe zorg je ervoor dat “iedereen” zaadbommetjes gaat verspreiden voor meer voedsel voor de bijen? Daarvoor moest je iets hebben dat niet alleen betaalbaar is voor iedereen, aantrekkelijk is voor iedereen (voor mens én bij) en in grote aantallen, duurzaam én in eigen land te produceren is.

Onze oplossing: Blossombs! De eerste kleurrijke zaadbommetjes die machinaal geproduceerd worden in Nederland met 100% natuurlijke
ingrediënten en biologisch wilde bloemzaadjes.

Kleur de wereld

Bij Blossombs houden wij van kleur en al helemaal van kleur in de natuur! En dat zou jij ook doen, als je wist hoe enorm belangrijk kleurrijke bloemen zijn voor het voortbestaan van onze aarde en al het leven daarop.

Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot! Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest!

Want hoe meer bloemen, hoe meer voedsel er is voor de bijen, vlinders, en hommels.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Kleurrijke bloem bommetjes.