De tuin in festivalsfeer: 5 tips

Tuin
Ontdek de festivalsfeer in je eigen achtertuin.
Ontdek de festivalsfeer in je eigen achtertuin. (Foto: Adobe Stock)

Breng de zomerse festivalsfeer naar je eigen achtertuin! Met déze tips zit je gegarandeerd goed. 

1. Een relaxte sfeer is essentieel op een festival. Ontspannen in jouw festivaltuin doe je op een heerlijk buitenbed. Wat dacht je van dit exemplaar van Hartman? De ‘Emma loungebank’ heeft een ijzersterk Aluminium frame waardoor de loungebank lichtgewicht en duurzaam is. Daarnaast kan dit daybed het hele jaar door buiten blijven staan.

2. Een buitenbed is niet het enige chill-onderdeel van de festivaltuin. Deze fijne tweezits hangstoel mag ook niet ontbreken! Een paradijselijke hangplek om heerlijk in te relaxen. De hangstoel heeft een gecoat metalen frame met een rattan uitstraling. Rattan is vergelijkbaar met wicker, dat ook wel bekend staat om zijn lange levensduur. 

3. Heerlijke hapjes en drankjes bereid je met een buitenkeuken. Ontdek bijvoorbeeld de (buiten)keukens van Alpes Inox. Deze worden gemaakt van hoogwaardig staal en zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen, zodat het altijd past in jouw festivaltuin. Kies bijvoorbeeld voor geheel rvs of fronten in hout of wit. 

4. Sfeervolle lampjes creëren die zwoele zomerse avondsfeer. Perfect voor in de festivaltuin!

5. Komen vrienden of familie gezellig over? Maak je eigen cocktails! Je kan een cocktailset o.a. kopen bij Muntex en Relaxdays.nl. Genieten maar, van die festivaltuin!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!