UPDATE

Hema-medewerkster (23) buiten levensgevaar na steekpartij Faunastraat Wormer

112-nieuws
Het 23-jarige slachtoffer is buiten levensgevaar, zo meldt de politie vrijdag.
Het 23-jarige slachtoffer is buiten levensgevaar, zo meldt de politie vrijdag. (Foto: Inter Visual Studio/ Sander Disselkoter)

WORMER - De 23-jarige Hema-medewerkster uit Wormer die donderdagmiddag zwaargewond raakte bij een steekincident in de Faunastraat, is buiten levensgevaar. Dat meldt de politie vrijdag. Vrijwel direct kon er een 21-jarige vrouw uit Wormer als verdachte worden aangehouden.

De hulpdiensten verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer. Ook het mobiel medisch team (traumahelikopter) werd ingezet.

Winkelverbod Hema Faunastraat

De verdachte had een winkelverbod voor deze winkel. Kort voor het incident was de politie al ter plaatse geweest om te assisteren bij de toepassing van dit winkelverbod. Kort daarna vond het steekincident plaats. De agenten waren nog in de buurt en konden daardoor direct eerste hulp verlenen en de verdachte aanhouden.

Slachtofferhulp steekpartij Faunastraat

Aan klanten die in de winkel aanwezig waren wordt slachtofferhulp aangeboden. Wie hier ook behoefte aan heeft, kan bellen met 0900-8844 (vermeld hierbij dan zaaknummer 2023166516).Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda