Samen sterk(er)

Algemeen
Wethouder Jeroen Schalkwijk en directeur Marketing Zaanstreek Anneke Wijdogen-Vis verlengen hun samenwerking.
Wethouder Jeroen Schalkwijk en directeur Marketing Zaanstreek Anneke Wijdogen-Vis verlengen hun samenwerking. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK - Na de succesvolle samenwerking afgelopen jaren tussen de gemeente Wormerland en Stichting Marketing Zaanstreek verlengd Wormerland de partnerovereenkomst met de citymarketing organisatie voor de Zaanstreek.

Wethouder Jeroen Schalkwijk: “We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Stichting Marketing Zaanstreek. Tijdens het partnership is bijvoorbeeld de website www.bezoekwormerland.nl opgezet. Daardoor kunnen, naast onze inwoners, ook bezoekers kunnen kennismaken met al het moois dat Wormerland toeristisch en recreatief gezien te bieden heeft.”

Directeur Marketing Zaanstreek Anneke Wijdogen-Vis geeft aan zeer verheugd te zijn met de verlenging: “De Zaanstreek bestaat niet zonder Wormerland. Met elkaar delen we het verhaal van ons industriële verleden, de oevers van de rivier De Zaan en het unieke veenweidegebied. Samen staan we sterker en kunnen we nog beter uitlichten wat de Zaanstreek zo uniek maakt en daarmee een aantrekkelijke plek is om te wonen of te bezoeken”.

Versterken

Stichting Marketing Zaanstreek is een publiek private stichting die zich in samenwerking met ondernemers, instellingen en bedrijven inzet om de trots van de Zaanse inwoner te versterken en hen te activeren hun eigen leefomgeving meer te ontdekken. Daarnaast zet zij zich in om het imago van de Zaanstreek landelijk te versterken en bezoekers kennis te laten maken met de verschillende Zaanse hotspots, zodat meer inwoners en instellingen kunnen profiteren van de bezoekerseconomie. Zie www.zaans.nl ter inspiratie om de Zaanstreek te verkennen.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda