Feest bij Autobedrijf Nieuwendijk: gekozen tot tweede Renault- en Daciadealer van Nederland

Nieuws
Trots op de tweede prijs.
Trots op de tweede prijs. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Autobedrijf Nieuwendijk heeft de tweede plaats behaald in de Renaultdealer van het Jaar 2022-competitie. Ook in de ranglijst van Daciadealers wist Nieuwendijk de tweede plaats binnen te halen. En dus was het vorige week feest op alle vestigingen van het bekende autobedrijf. Met de felicitaties van de Renault/Dacia-directie en taart voor alle medewerkers.

Kees Nieuwendijk, algemeen directeur van de Nieuwendijk Groep, is vereerd met de prijzen. “Dit is een bijzonder knappe prestatie die door het gehele Nieuwendijk team in soms uitdagende omstandigheden is neergezet. Als directie zijn wij er trots op hoe alle medewerkers zich het afgelopen jaar hebben ingezet.”

Klanttevredenheid

Renault organiseert de Dealer of the Year-verkiezing elk jaar. Deze verkiezing is een erkenning voor de inzet van het dealernetwerk. De dealers worden beoordeeld op verschillende facetten. In de categorie klanttevredenheid was Nieuwendijk zelfs de beste dealer van het land. Kees Nieuwendijk hierover: “Onze focus ligt op klanttevredenheid, dus is het mooi om deze inspanningen terug te zien in de scores.”

Natuurlijk zijn ze bij Nieuwendijk intussen enthousiast 2023 ingegaan. Een mooie uitdaging om aan het eind van het jaar weer hoog op het podium te eindigen, wie weet zelfs op de allerhoogste trede…

U vindt de vestigingen van Nieuwendijk in Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam-West, Amsterdam Zuid-Oost Uithoorn en Zaandam.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda