Stichting MOE (Mantelzorgers Onder Elkaar) begonnen in Wormerland

Nieuws
v.l.n.r. Micky Epema van MOE Wormerland, Tjeerd Pietersma, wethouder gemeente Wormerland en Astrid Mannes consulent bij WelzijnWonenPlus.
v.l.n.r. Micky Epema van MOE Wormerland, Tjeerd Pietersma, wethouder gemeente Wormerland en Astrid Mannes consulent bij WelzijnWonenPlus. (Foto: Gemeente Wormerland)

WORMERLAND - De eerste bijeenkomst van de Stichting MOE in Wormerland is een feit. MOE staat voor Mantelzorgers Onder Elkaar. De organisatie houdt bijeenkomsten voor (ex)mantelzorgers en biedt een luisterend oor voor mantelzorgers die hun verhaal kwijt willen. Elke dinsdag houden ze van 10.00 tot 11.30 uur een inloop in de Westertil, Kemphaanstraat 1A.

Stichting MOE is al langere tijd actief in Zaanstad en heeft nu ook een afdeling in Wormerland opgericht. Wie geïnteresseerd is of zich geroepen voelt om te komen, is van harte welkom bij de wekelijkse ont-MOE-tingen. Mantelzorgers kunnen onderling praten, ervaringen uitwisselen, samen leuke dingen doen en plezier hebben. Naast deze wekelijkse inloop houden ze op dinsdag 19 december de Kerst-ont-MOE-ting-bingo. Mantelzorger die willen komen, zijn van harte welkom.

Alle bestuursleden van stichting MOE zijn ervaringsdeskundigen. Voor vragen kun je contact opnemen met Britta Zaal op 06 - 4446 0693. Stichting MOE werkt nauw samen met WelzijnWonenPlus, die in Wormerland mantelzorgers ondersteunt. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur te bereiken op 075-6419668.

Meer informatie over de stichting: mantelzorgersonderelkaar.nl.