Zoete actie voor lokale helden

Nieuws
Met je neus in de slagroom moet je niet willen vallen, maar wel de aangeboden taart lekker opeten.
Met je neus in de slagroom moet je niet willen vallen, maar wel de aangeboden taart lekker opeten. (Foto: aangeleverd)

WORMERLAND - In het kader van Valentijnsdag delen de VVD Statenleden van Noord-Holland met de VVD-Wormerland Raadsfractie vandaag taart uit aan personen en organisaties die iets bijzonders voor de gemeenschap hebben gedaan. In de gemeente Wormerland worden de mensen die het bestuur van de Sport Stichting Wijdewormer in het zonnetje gezet.

Met de VVD Taartenactie, die al vijftien jaar lang rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio.

Uitreiking in Wormerland

In Wormerland wordt de Sportstichting Wijdewormer in het zonnetje gezet. “Zij hebben dit verdiend omdat zij zich al vele jaren inzetten om het mogelijk te maken, dat de inwoners van de Wijdewormer en omgeving gezond en sportief hun sport op een modern en daartoe ingericht sportcomplex kunnen uitoefenen. Hun goede werk is van groot belang voor zowel de inwoners van het dorp Neck als de Gemeente Wormerland”, aldus de initiatiefnemers. 

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda