Start verkoop nieuwbouwproject Waarder Eiland

Partnerbijdrage
Woon jij straks tussen groen en water op het Waarder Eiland?
Woon jij straks tussen groen en water op het Waarder Eiland? (Artist impression: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD – De online verkoop van de nieuwe wijk Waarder Eiland gaat zaterdag 18 december van start. De wijk Waarder Eiland is gelegen ten zuiden van De Vaandel Zuid. De Alkmaarse ontwikkelaar Pro6 Vastgoed realiseert hier in totaal 76 koopwoningen, onderverdeeld in 56 grondgebonden woningen en 20 appartementen.

“Het woonprogramma in deze nieuwe wijk is mooi gedifferentieerd, zodat alle doelgroepen bediend kunnen worden”, aldus Machiel Reijne, ontwikkelingsmanager bij Pro6 Vastgoed. “De woningen zijn onderverdeeld in drie vrijstaande villa’s, acht twee-onder-een-kapwoningen, twaalf levensloopwoningen (met slaap- en badkamer op de begane grond), vijf riante eengezinswoningen en 28 verrassend ruime eengezinswoningen met twee bouwlagen. Daarnaast worden er twintig appartementen gerealiseerd van circa 50 vierkante meter.”

Verkopend makelaar Magneet Makelaars is erg enthousiast over de nieuwe wijk: “De tuinen zijn lekker ruim en de verkaveling is royaal vormgegeven, waardoor het een ruim opgezette wijk is waar altijd verbinding is met het groen en het water. Eén van de vrijstaande woningen komt zelfs op twee eilanden te liggen. Uniek aan dit project is dat bij een deel van de woningen de tuin bij de oplevering al volledig is aangelegd. Waarder Eiland wordt straks verbonden met de nieuwe wijk Hugo’s Tuin die momenteel in aanbouw is. Hiermee wordt weer een nieuw stukje dorp gecreëerd aan de noordzijde van Heerhugowaard.”

Zaterdag 18 december start de online verkoop op www.waardereiland.nl. Dat betekent dat op die datum alle verkoopinformatie op de site te vinden is en belangstellen zich via het online formulier kunnen inschrijven. Aanmelden is nu al mogelijk.

Woon jij straks tussen groen en water op het Waarder Eiland?
Afbeelding
Afbeelding

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda